Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wynco

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sikerről szólnak ma a hírek, a hazai Gripen-flotta tízezredik órájának megrepüléséről (aktuálisan tegnap történt meg). A szerződés fenntarthatósága, a megfelelő mennyiségű üzemanyag és a műszaki állomány megtarthatóságának és utánpótlásának háromszögében…..
wynco 2013.12.19 17:53:39
@Phoenix_HTKA:

Repülőműszaki beosztást szakmunkás végzettséggel nem lehet ellátni, minimum az érettségi, a bértábla pedig felülről jön. Igazságot sajnos nem lehet tenni. Azt szokták mondani, azt a lovat ütik amelyik húz. Ezeket a srácokat nyaggatják rendesen, lépten-nyomon porondon vannak, jogosan követelnek tőlük, de ne sajnáljuk ezek után a "kenyérre "valót sem.
wynco 2013.12.19 21:05:26
@Phoenix_HTKA: kénytelen vagyok elfogadni amit az előzőekben olvastam. Én is a seregben szolgáltam és kényszerből néhány évet keméten is, tts-ként. Akkor a középiskolai végzettséget nélkülözőket elzavarták pótolni a hiányosságot és a frissen odakerülőknél ez alap volt, bár az egy esztendős repszer oskola, ahonnét jöttek még tit jelleggel sem volt jó semmire. Úgy nézem, az akkori szintet is lehetett még degradálni a felvázolt jelen alapján, sajnálom! Ez a szakma többet érdemel. Még Pápán egy kolléga mondta a következőket: "Ha a főnökök nem követelnek, akkor majd az élet fog, de mi van ha életet?" Minden jót kívánok, mint volt kolléga!