Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bkvnemjo (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi történetet Timi küldte be:Történt egyszer, hogy hihetetlen módon úgy jött ki a lépés, hogy hitelfelvételre szánjuk el magunkat.  Na nem felelőtlen módon, hanem meglévő felelőtlen bankszámlahitelünket és hitelkártyánkat kívántuk kiváltani egy személyi…..
Egy népszerű amerikai blog olvasói összeállították a világ (igen ez alatt ők az USA-t értik) legszebb fenekű híreségek top 10-es listáját. Íme a végeredmény(nagy felbontásért katt a képre) : 10. Shakira…..
bkvnemjo (törölt) 2007.12.30 15:41:58
A melegvizet nem mi találtuk fel, pláne a csöcsös tévéajánlót. Mindenki emlékszik Menkó László rajzos műsorajánlóira a régi Rádióújságokból, amely a fahumornak azt a műfaját képviselte az átkosban, amin már néha röhögött az ember. Menkó poénjai főleg…..
bkvnemjo (törölt) 2007.12.29 14:26:10
A BKV véget vet a hajléktalanproblémának. A cég tervet dolgozott ki, hogyan lehetne megszüntetni, hogy ápolatlan, koszos, büdös emberek ingyenes melegedõnek használják az éjszakai járatokat. A közlekedési cég utazó biztonsági õrökkel szortírozza a jeggyel rendelkezõ utasokat…..
Több prostituáltat láttam már – különösen Subba pénteki szeánszainak köszönhetően –, akik az iwiwen hirdetik magukat, de efféle finom perverziót még nem tapasztaltam eddig.  Levelet kaptam lájf. Benne egy képernyő fotó, ami egy iwiwes adatlapról…..
Az elmúlt évben is láttunk az Evolution of Dance sikeréhez mérhető videókat a weben. A ViralVideoChart alapján kezdjük a mustrát. Itt van mindjárt a brit operaénekes tehetség, akit fél év alatt 20 milliószor néztek meg a netezők a YouTube-on: A könnyfakasztó tehetség után…..
bkvnemjo (törölt) 2007.12.28 12:14:53