Regisztráció Blogot indítok
Adatok
István Zsóka Sz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen mindegy, hogy Orbán szabadságon van, vagy gyógykezelésen. Az a kötelessége, hogy augusztus 20-án ott legyen az ünnepélyes zászlófelvonáson. Az állítólag nagy magyar Orbán azonban nem volt ott, ezzel megalázta a magyarokat és a magyarok nemzeti ünnepét. Kínos és szánalmas eseménnyel…..
István Zsóka Sz 2017.08.20 20:47:28
Exkluzív! Csak a Nyugati Fénynek nyilatkozott Schiffer András nagynénje, Schiffer Anna, aki szerint politikus unokaöccse szégyent hoz a Schiffer névre, amikor jobbikosokkal haverkodik, a baloldaliakat szidja és „szemkilövetőkről” hadovál. - Miért törölte Önt az ismerősei közül Schiffer András? -…..
István Zsóka Sz 2016.09.04 13:25:17
     Nem írhatom azt, hogy tisztelt, mert nem tudom Önt tisztelni...nem is tegeződünk, mert azt ki kell érdemelni.Megszólítás nem szükséges, hiszen a protokoll Önnél úgysem számít, mint levélforma sem. Ön Magyarország sanyargatója, egy rettenetes diktátor, tudta?!  Ön többek között az…..
Ami lesz: Göncz Árpádot november 6-án, az Óbudai temetőben temetik el. A sírnál Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát és Mécs Imre volt rabtárs, korábbi szabaddemokrata politikus mond gyászbeszédet. Ami nem lesz: Nem lesz állami protokoll nem a Fiumei úton, a Nemzeti…..