Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tanist

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszintén szólva a magam részéről mindig kicsit szkeptikus voltam az amerikai zöldkártyalottóval kapcsolatban, mert gondoltam, nyilván nyernek rajta emberek, csak hát én még sosem találkoztam ilyen szerencséssel. Aztán jött Niki története, márpedig ők pont így jutottak ki az…..
Tanist 2015.01.05 10:40:36
@NIKI LAURA: Szia. Én elég régen olvasom a kedves szerző blogját és nem hiszem hogy elég hamar angliában lesznek, mivel ez a story már minimum 4 de lehet 5 éves, tehát az elég hamaron túl vannak...

Amúgy érdekes maga a szerző blogja is, több személyes cikk van ugyan ami inkább családnak érdekes, de van jópár elég érdekes/informatív is.
Ma folytatódik az Én városom sorozat, ezúttal kissé rendhagyó módon, hiszen egyetlen város, Los Angeles a téma, méghozzá Susan szemén (és lencséjén) keresztül. Nekem azért is nagyon érdekes téma, mert Los Angelesről mindenkiben él egy kép (nyilván Hollywood miatt is) – nos,…..
A mai posztot olvasva már össze is pakoltam, hogy indulunk Ausztráliába, mert... mert csak. Na jó, azért, mert amikor Balázs az oktatásról ír, akkor konkrétan könny szökött a szemembe, hogy ilyen is van és nem csak H.R. Nem is beszélve a bürokráciáról, ha ezt egyáltalán annak…..