Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Terry Lee Black Senior

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre több információ szivárog ki a nagy közmédiás átalakításról, legyen szó új blogrendszerről vagy tévécsatornákról. Utóbbi esetében eddig nem igen lehetett hallani semmit a műsorokról azon kívül, hogy mi megy majd az M1-en március 15-én. A Desmond Wallace blog azonban…..
Terry Lee Black Senior 2015.03.10 18:28:32
Végéhez ért a köztévé saját zenei műsora, ahol eldőlt, hogy ki képviselheti Magyarországot az idén Ausztriában megrendezett Eurovíziós Dalfesztiválon. A nyolc versenyzőből először Ív, Wolf Kati, Gájer Bálint és a Passed (utóbbi kettő pont nélkül) esett ki a zsűrinek…..
Arra biztos mindenki emlékszik, hogy 2012-ben Budapest elfoglalta az őt megillető helyet a világ hipszterfővárosának trónján. Menőbb város azóta sincs az egész világon, de azért bevallhatjuk, arra még mi sem számítottunk, ami azóta történt. Magyarországon 2013-ban minden…..
Már tavaly is lehetett érezni, hogy ez a Sonya nevű coolüstökös nem csak átszállójegyet vált a Cool Listára, de ami idén történt, az még a legcoolabb álmainkat is felülmúlta! Sonya egyrészt olyan kúlságokban kapott szerepet, mint Karányi jubileumi szuperbulija, messze ő volt a…..
Terry Lee Black Senior 2013.12.17 16:19:36