Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsoca5230

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
zsoca5230 2019.11.27 17:10:31
@Isti 4, 6: ez ilyen terápiás eszköz amúgy, akkor kell hozzányúlnia ha olyat csinál ami nem frankó, pl. paraszt vagy ilyesmi
Kezembe veszem a márciusi Vox-ot, lapozgatom, lapozgatom, és a kritikák között egyszercsak megakad a szemem az "Asylum stúdió" kifejezésen. Először nem hittem a szememnek, de aztán rá kellett jönnöm, hogy szó sincs tévedésről. Hölgyeim és Uraim! Íme, 2014-ben eljutottunk oda,…..
A népszerű manga és sorozat filmadaptációja, mely igazán méltó az elődeihez. Jó szórakozást a videóhoz!..
zsoca5230 2013.12.31 09:44:58
@Commissar Morak:
Itt valaki nagyon el van tájolva... SPOILER!!! biztos azonnal rájöttél h L konkrétan kinyírta magát h elkaphassa Kirát vagy arra h Kira kinyírja a barátnőjét h elterelje magáról a gyanút vagy hogy elássa a listát (és tovább nem taglalom aki látta az érti) igen ez elég kiszámítható -.-"
Hosszas pihenő után végre elkészült az új epizód, ami eddig az évadban a legtöbb munkát igénylő rész lett. Sajnos hangilag - nekem legalábbis úgy tűnt - még mindig nem gyógyultam fel teljesen, ez néha lehet hogy hallatszik a kommentáron is, de emiatt már nem akartam újra…..
Emlékszem, már az első évad (!!!) idején is emlegettétek, hogy ennek a japán marhaságnak itt a helye a sorozatban... és tényleg! Jobb később, mint soha! U.i.: A Kérdezz-Felelek is folytatódni fog hamarosan, ismét egy maratoni adaggal. ..