Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krisztina Kecskés

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei fürdőruha szezon sem maradhat el a legújabb trendek és fazonok bemutatása nélkül. Idén nem a testalkatunknak megfelelően szeretném Nektek prezentálni a legújabb trendeket - mert azt gondolom, hogy azzal mindenkinek tisztában kell lenni, hogy a saját alakjához mérten kinek…..
A nyári szezon nem telhet el a kerti party-k nélkül, amihez must have kiegészítő egy grillkészülék. Ebben a témában rengeteg termék közül válogathatunk, mégis azt gondolom, hogy ezt egy…..
Egy szuper sajtótájékoztató keretein belül tudtam meg a döbbenetes hírt, hogy a magyar nők 61%-a még mindig nem használ napozó krémet! Minden évben nagy hangsúlyt fektetek az új napozó termékek bemutatására, ami idén sem maradhat el. A NIVEA egy ötletes kampányba kezdett,…..
Krisztina Kecskés 2015.05.11 10:11:18
A nagy karácsonyi őrület után már itt is a következő ünnep, ami a gyerekek számára megint izgalmas meglepetéseket ígér. Én már elkezdtem a dekorációk elkészítését, most az ajándékok beszerzése következik. A nekem már jól bevált és az általam nagyon kedvelt Játéksziget…..
Krisztina Kecskés 2015.03.25 09:41:18
Én már úgy várom a Karácsonyt , mint a gyerekek, nemcsak az ünnepi hangulat, a pihenés és a gyönyörű dekoráció miatt, hanem azért is, mert imádok ajándékozni! A kislányom, Lilien igazából mindennek örül mégis szeretem számára kiválasztani a legmegfelelőbb meglepetést,…..
Krisztina Kecskés 2014.12.18 10:00:44
A Reisenthel bevásárlótáskáiról már korábban is írtam Nektek, mert szuperek! A karácsony egy tökéletes alkalom ahhoz, hogy a család minden tagját meglephessétek egy ilyen gyönyörű és hasznos darabbal, ezért elárulom Nektek, hogy én kit milyen fazonnal lepnék meg: Az ANYUKÁM…..
Krisztina Kecskés 2014.12.03 15:44:54
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én néha megérdemlem az édes kényeztetést. Pár perc nyugalom egy finom édességgel, és teljesen feltöltődöm!  Ezekhez az édes percekhez az egyik legjobb egy kívül ropogós, belül folyós, csokoládés szuflé! Az én változatom sós vajjal és bourbon vaníliás cukorral…..
Krisztina Kecskés 2014.08.29 18:23:38
Ahogy írtam már, közeledik a Konyhakiállítás időpontja, ennek kapcsán a szervezők felajánlottak a blog olvasóinak 5x2 belépőt. Ezeket végül nem a családtagjaim között osztogatom szét, hanem meg lehet nyerni egy kis keresgéléssel, illetve némi mázlival. Persze, ha mondjuk csak…..
Krisztina Kecskés 2014.02.21 23:17:31
Ugye drága Hölgyeim Ti is úgy gondoljátok, hogy karácsonykor, az öröm, az ajándékozás pillanatai lehetőséget adnak rá, hogy a tökéletes kiegészítőben fejezzük ki a stílusunkat és mi is ékszerként ragyogjunk az ünnepi hangulatban! A Swarovski kollekciója minden nő…..
Krisztina Kecskés 2013.12.16 11:15:26
Rengeteg szuper ajándékcsomaggal találkozom és remélem Nektek is hasznos ötletekkel tudok szolgálni ezáltal!  Egy krémdezodor kapcsán ismerkedtem meg a z Olivia Natural termékeivel, melyet a mai napig használok és nagyon szeretem! A márkáról és a termékeiről érdemes…..
Krisztina Kecskés 2013.12.16 11:09:01