Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AccessKinga

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Access Kingával Nyári szünet 2014.08.12 10:55:51
Erőgyűjtés, pihenés, hosszú tavasz és koranyár után. Augusztus utolsó hetében ismét várlak Benneteket Bar-futtatásra, testkezelésre, életkönnyítésre, a zárt csoportba. Kérdezz, kérj és figyelj, hagyd megmutatkozni és megtörténni. ..
Az elkövetkező alig két-három hétben, ha nyitottak vagyunk rá, fénysebességgel változtathatunk az életünkön. Kérdezz, figyelj, manifesztálj! Futtass át magadon pár kérdést, ne válaszolj, hallgasd és halld meg a feltárulkozó lehetőségek dalát! Hol fogod vissza a…..
Az ACCES BARS™ a világon már 46 országban elérhető és a legrohamosabban terjedő személyiségfejlesztő modell. Egy érintés alapú, finom módszer, mely a tudatra hatva lehetővé teszi, hogy megszabaduljunk minden korlátozó gondolattól, attitűdtől, elképzeléstől, valaha meghozott…..
Access Kingával Napéjegyenlőség 2014.03.20 15:46:54
Mi lenne, ha végleg becsuknád a múlt ajtaját és végre előre vetnéd a tekinteted? Mi történne, ha meglátnád mindazt a lehetőséget, ami benned lakozik, nem várnád, hogy bölcs guruk, nyájas tanítók mutassák meg neked, hogy egymás után hogyan rakd a lábad? Mi lenne annál is…..
Könnyen rávágja az ember, hogy persze. Azután marad minden a régiben. Van egy mély, belső tudása mindenkinek, igen, neked is, aki ezt olvasod, hogy a változás nem rossz, viszont van egy bennünk élő beidegződésünk, egy titkos ágendánk, hogy a változás fájdalmas és nem tudom,…..
Amikor úgy érzed, hogy nem megy tovább, amikor úgy érzed, hogy reménytelen, amikor úgy érzed, hogy nehéz, akkor tudd, hogy nagy valószínűség szerint nem a saját "csomagodat" cipeled már egy ideje. Tedd fel a kérdést, hogy kihez tartozik az érzet hozzád vagy máshoz? Figyelj, ne a…..
Mondd el reggel és este, mondjuk fogmosás közben tízszer-tízszer. Más lesz a napod, más leszel te is. Ha jössz a február 22-i zalaegerszegi Access Bars kurzusra, kérlek, emailben keress meg. Könnyedén:) ..
Egy átrohangált, aktív kimerítő nap után nézzétek, mit tesz egy 20 perces Bars kezelés. Mi lehet még ennél jobb? :) ..
Access Kingával Elfogadni - Adni 2014.01.12 22:27:53
Így, nagybetűvel, mind a kettőt. Fél életünkben azt hallgatjuk, hogy adni jó, adni öröm. És tényleg jó. Elfogadni, befogadni, kapni azonban senki sem tanított meg bennünket. Van egy kedvenc "gyakorlatom", azt mondom valakinek, hogy "De jó a hajad!". Az esetek jórészében a válasz…..
A kérdés komoly és végtelen számú lehetőségnek nyit teret. Ezzel a kérdéssel indítom az Access Bars évemet, és ezt a kérdést adom át nektek is, hogy bármikor, bármilyen körülmények között bátran tegyétek fel.  A tegnapi délután átpörgött rajtam, hogy mi mindent…..
Access Kingával Mi is az Access? 2013.12.19 23:45:47
Az Access nem találja fel a spanyolviaszt, nem mondja semmire, hogy ez a kizárólagos, a jó, de ugyanígy nem mondja semmire, hogy rossz. Egyszerűen csak felteszi a kérdést: jó ez nekem, amiben vagyok? Azt pedig mindannyian tudjuk, ha kérdezünk, akkor nyitunk egy ajtót, ablakot,…..
2010-ben találkoztam az Access Consciousness-szel, Birgitta Thewlis-on keresztül. Nia fehér öves képzésen voltunk, és csak azt láttam, hogy B. olyan, de olyan jól van, hogy az szinte már idegesítő:) Innentől pörögtek az események, leveleztünk, kérdeztem, B. visszakérdezett és…..