Regisztráció Blogot indítok
Adatok
füzfánfütyülőjét

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hihetetlen, de igaz, a Hírtévé még mélyebbre ásta magát a mocsárba azzal, ahogy péntek 17 órás híradójában "bizonyítékokkal" állt elő.A Hírtelevízió érzékenyen reagált azokra a visszhangokra, amelyek a köteles bekiabálás hangsávjába történő beavatkozás…..
füzfánfütyülőjét 2014.02.01 12:37:24
@dr kíváncsivagyok: mióta hamisitás a kihangositás ten hatökör? minden más felvételen is hallható a kötelet! Az ATV-én is!
Van itt egy nagyon régi és nagyon rossz vicc: "A vádlott az utolsó szó jogán szólásra jelentkezik a tárgyalóteremben: -Bíró úr! Nem lesz kicsit sok ezért a kis bűnért az az öt év??-Öt év? KÖTÉL!!" Nem idéztem volna ezt a szörnyűséget, ha nem terjed tovább az erre…..
füzfánfütyülőjét 2014.02.01 12:33:01
@bretman: OK, legyen úgy ahogy te mondod, de akkor egy hete miért nem sikerült nektek, az ATV-nek meg a többi hivőnek, a stábnak megtalálni és kihangositani azt a fránya börtönt-bekiabálást! Mert bekiabálás volt, hiszen maga MA is arra hivatkozott: amit bekiabáltak!
Egy évig terjedő szabadságvesztéssel lesz büntethető, aki mások becsületének csorbítására hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang-, illetve képfelvételt készít. Aki elérhetővé teszi, két évig, aki pedig nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős érdeksérelmet okozva…..
füzfánfütyülőjét 2014.02.01 11:14:50
@feketeesfeher: okoskodásodban egy pici kis gikszer van: ha lett volna "börtönt" bekiáltás, már napok óta ki lenne hangositva az ATV vagy más balosok révén! De valahogy nem találták, márpedig MA nyomatékosan utal rá, hogy azt ajánlja "amit bekiabáltak" s nem a katedrát! Te hát?
Király utca. Oké nem olyan feltűnő felirat, mint a Rákóczi téri metrómegállóé, de itt a hiba, tuti hiba - ott lehet, hogy csak egy több száz éves elírás. A felirat továbbgondolása viszont majdnem olyan jó, mint a Rákóczi úton a geológusok vitája. [Kösz a képet Juhász…..