Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rényi András

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jogok egyenlősége abszolút. Minden ezzel ellenkező vélemény diszkriminatív és fasiszta. Féfiként ugyanazok a jogok illetnek meg, mint a nőket. Így szülni is jogom van. Ha az állam nem juttatja érvényre a jogomat, fasiszta. Az államnak elő kell segítenie, hogy szülhessek. Adjon spermát és…..
Mercim a lábam Úton vagyok. Egy 15 000 kilométeres európai körút első napján. Lassan 12 órája vezetek. Végre. 10 hónappal a „szigorúan vad” ötlet születése után, szervezés, csapatmunka, áldozatok eredményeképp itt vagyok az Alpokban, magasabban már, mint a Kékes, egy osztrák kis faluban,…..
Rényi András 2018.10.19 22:43:24
Tegyünk egy pillanatra úgy, mintha valóban a magyar progresszívok oldalán állna az intellektuális túlsúly - és itt ne tévesszen meg minket Orbán János Dénes, DJ Jesó, Prőhle Gergely és a többiek szellemi és/vagy erkölcsi színvonala, mert nem ez az ellenfelük, hanem a magyar valóság. A valóság pedig…..
Rényi András 2018.07.28 16:00:21
Péter, nincs B-terv, ahogy A-terv sem volt. Jóhiszeműek voltunk, ostobák és naívak (ki-ki számoljon el magával, hogy mikor ismerte fel az alattomos államcsínyre készülő orbáni szándék valóságát, én magam ezt 2006 őszére teszem, bár 1998 óta mindig hideglelős érzéseim voltak, ha megszólalt). Rendben van, intellektuálisan, morálisan gyengék és fantáziátlanok voltunk/vagyunk, mert túl megengedők voltunk,hittünk a játékszabályok, a józan ész és az elemi korrektség erejében és el nem tudtunk képzelni ilyen mérvű züllöttséget, gátlástalanságot, hazudozást, aljasságot - ragozhatnám. Mert egyetértek a magyar modernizációt érő kritikáddal- de azt azért ne állítsuk már, hogy a magyar társadalom azt kapja, amit megérdemel: hogy ne lehetett volna a Fideszt egy többék-kevésbé normális európai pályán tartania - épp a jobboldalnak!! Közületek nem szavaztak sokan 1998-tól minimum 2010_ig Orbánra??? Vajon az a jobboldali konzervatív értelmiségi elit, amely buzdította, tehetségesnek kiáltotta ki, hatalomra segítette és csak hosszú évekkel az ordenáré populista "szociális népszavazás", az otromba alkotmányozás, a hatalom brutális központosítása, minden autonóm intézmény beszántása, a szabad sajtó szétzilálása és az ország szemérmetlen kirablása után kezdte/kezdi kapisgálni (ha egyáltalán), hogy kit melengedett a kebelén...miért nem tőlük kérdezed ÖTSZÖR EKKORA HANGERŐVEL, hogy ugye nem ezt akarták - és hogy mint nem-progresszivista jobboldalnak, van-e B-tervük?
Rényi András 2018.07.28 16:26:51
@HaFr: Én elhiszem, Péter, mert becsületes embernek ismerlek. Csak politikialag nem értem, hogy miért mindig a progresszíveket bsztatod - akik megérdemlik a magukét, de hosszú évek óta semmi esélyük nincs a dolgok minimális mértékű befolyásolására sem - legfeljebb improduktiv véleménycikkekre, tüntetésekre és petíciózásra. De a konzi értelmiség ennyit sem tett - sőt bűnös módon végignézte, hogy mindannyiunk közös játékterét - az övékét is - kolonializálja a rendszer.
Tisztelt Professzor Asszony! "A magyar politikára oly jellemző homályos dramaturgia folyományaként kézbe vehettem egy írást", amely Önnek szól, és a miniszterelnök jegyzi. A "homályos dramaturgia" ebben az esetben valóban adekvátnak tűnő kifejezés, mert nem tudni, honnan került…..