Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szoboszlay György

10 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő állításokból mennyi igaz rád?..
Szoboszlay György 2016.11.17 09:42:00
@ynd: Ne hülyéskedj már. A főszerkesztő véletlenül szétlőtte a tökét a röhögéstől: vágyhat ennél többre egy médiatermék?
Kedves/kedvetlen Fidesz-szavazók! Ma egy éve, hogy újra felhatalmazást adtatok Orbán Viktornak, hogy eltorzított választási rendszere alapján tovább uralkodjon Magyarországon. Nem tudom, értitek-e, látjátok-e, mi lett a hazánkból? Nem az elmúlt egy év alatt, hanem az elmúlt öt…..
  Az ELTE Politológiai Intézetében, 2014 május 27-én, az egyetemi hallgatókat megfosztották a tisztességes választási törvény elkészítésének a megismerésétől. A 2014. évi őszi, új szemesztertől kizárólag a Fidesznek kedvező választási törvények dicsérete lesz…..
Szoboszlay György 2014.06.05 12:12:21
Györki Zsuzsa, marketingkommunikációs szakértő lesz a 4K! kampányfőnöke a 2014-es országgyűlési választáson. Zsuzsa dolgozott több független magyar reklámügynökségnek accountosként, és több éven keresztül foglalkozott az Est Média, így többek között a Pesti Est és…..
Szoboszlay György 2014.01.23 17:01:32
Györki Zsuzsa már nekem is bemutatkozott, tegnap ezt a visszautasíthatatlan ajánlatot kaptam tőle:
"Szia!
Azért írok neked, mert a 4K!-hoz való regisztrálás idején jelezted, hogy saját bloggal és/vagy weboldallal rendelkezel.
A választási kampányban nagy szerepe lesz az internetnek, ezért gyártunk online hirdetéseket is, ebben pedig számítunk rád is.
A 2014-es választási kampányban induló pártok nem egyenlő hátszéllel indulnak. Vannak akiket oligarchák pénzelnek, hogy győzelem esetén újabb állami megrendeléseket vághassanak zsebre és vannak, akik valódi változást akarnak, ezért nem fekszenek le a nagy cégeknek.
A Negyedik Köztársaság részvételi kampányt tervez, azaz a kampányhoz hozzá tud tenni minden egyes tag, szimpatizáns, támogató. Mindenki azzal segít, amivel tud és szeretne.
Ha a saját blogodon/weboldaladon szívesen látnál 4K!-s hirdetést, akkor kérlek, írd meg azt a méretet amit ki tudsz tenni, így te is aktív részese lehetsz a kampánynak.
Hozzájárulásodat előre is köszönöm!
Üdv,
Györki Zsuzsa
kampányfőnök, 4K! - Negyedik Köztársaság"
Az általa részvételi kampánynak eufemizált játékot máshol "aktivista kerestetik"-ként ismerik. Nem vagyok kezdő benne, játszottam már többféle formában, most már kissé uncsi.
"Zsuzsa dolgozott több független magyar reklámügynökségnek accountosként, és több éven keresztül foglalkozott az Est Média, így többek között a Pesti Est és a Radiocafé hirdetési felületeinek értékesítésével a nagy médiaügynökségekkel foglalkozó csoport vezetőjeként." Hát igen, úgy látszik a 4K!-nál is kb. ezt hozza, csuklóból. A kreativitás és fantázia bármilyen csekély nyoma nélkül. Nem baj, azt majd én fogom szállítani. Saját magamnak.
195 éve (meg egy háromnegyed) született a NER utcanév bizottsága és Rétvári Bence úr, a KDNP nevű izé alizéje által nem javasolt Karl Marx. Ha randa, korrupt, tolvaj, kapitalista mutyirendszer lennék, én sem javasolnám. Sőt, valószínűleg az ártott legtöbbet Marx renoméjának,…..
Szoboszlay György 2014.01.19 14:53:00
@Konok Péter: Hát igen, én sem gondolom, hogy Rétvári kutatásai számottevő mértékben gazdagítanák a Marx-képet.
Az én kedvenc kifogásom tőle egyébként az, amikor Marx osztályharcos nézeteire hivatkozik...
Juhász Péter vagyok, 37 éves, a Lehet más a politika egyéni képviselőjelöltje Pest megye 5. számú választókörzetében. Fóton lakom immár 6 éve, nős vagyok, egy fiúgyermek édesapja… Na és akkor itt álljunk is meg egy pillanatra! Kinek mi köze a gyerekemhez?  Minden…..
Fodornak az Összefogottakkal való keddi összefekvése nem hagyott más választást számomra, mint a függetlenként való megpróbálkozást. Most már én is csak ugyanarra várok, mint mindenki más: hogy Áder kezében elsüljön a startpisztoly. Amit ha éppen nem az én fejemnek fog…..
Figyelemre méltó hír jelent meg három nappal ezelőtt a Southern Poverty Law Center blogján: a bejegyzés arról tudósít, hogy az egyik legkiterjedtebb KKK-csoport, a Knight Riders, Knights of the Ku Klux Klan vezetője, Jeff Jones bejelentette a szerveződés feloszlatását. A lépés…..
Horváth András ügye kapcsán tettünk fel kérdéseket a volt alkalmazottját jogosulatlan adatkezeléssel, illetve összeesküvés-elméletek gyártásával vádoló adóhatóságnak. Egyes kérdéseinkre a NAV hosszan, másokra kurtán, néhol érdemileg, máshol pedig kitérően felelt. De…..
Egy katolikus paptól hallottam ezt a nagyon bölcs mondást: "a szabadság nem csupán azt jelenti, hogy lehetőségünk van bármit megtenni, hanem azt, hogy képességünk is van a végtelen lehetőségekből kiválasztani a leghelyesebbet". A pap átugrott azon az apró bökkenőn, hogy ebből…..
Kémiailag kasztrálná Budai Lóránt a nemi erőszakot elkövetőket – mondta el a Jobbik jászsági képviselőjelöltje bemutatkozó sajtótájékoztatóján. Ugyanakkor azt nem részletezte, hogy az intézkedés milyen viszonyban áll az emberi jogokkal; kiket, milyen körülmények között,…..
Gyorsan bejárta a világhálót az a néhány kép, amelyeken Lázár János pózol, illetve mulat néhány arisztokrata, újgazdag, illetve csaknem ezer lelőtt fácán társaságában. Az esemény egy vadászat volt, a képeket a Facebookra kiposztoló egyik résztvevő szerint Lázár János…..
Szoboszlay György 2014.01.10 17:29:48
@martineden: Nem lesz itt a büdös életben semmilyen összefogás, ha még a rasszisták is egymást cseszegetik.
ProgBlog Magyarország szégyene 2014.01.09 12:43:50
Az emberek meg tapsolnak, hasukat fogják a nevetéstől - Mit röhögtök? Magatokon röhögtök! Hej, de elkapnám a nyakát minden koszos firkásznak, minden rohadt liberális sátánfajzatnak! Ízzé-porrá törném-zúznám minden csontjukat, hogy a poklok fenekén se szednék össze az…..
Kövér, a pszichopata kommunista gennygóc címmel jelent meg még újév előtt az Amerikai Népszava honlapján egy írás, amely Kövér László "pszichológiai állapotá"-nak a feltárására vállalkozott, a parlament elnökének az Echo TV-n sugárzott gennyes beszéde…..
Miközben az ország népe éppen Kerényi Imre legújabb, Magyar Krónikás gegjén röhögi magát véresre, az MSZP határozott formában adja tudtunkra, hogy óriási hiba lenne a pártot leírni: a hülyeségolimpián jó néhány számban szoros versenyben van még a Fidesszel. A…..
Szoboszlay György 2014.01.08 18:31:13
@J.László: Köszönöm ezt a pengeéles analízist. Most jól hozzásegítettél önmagam alaposabb megismeréséhez.
Szoboszlay György 2014.01.09 16:40:35
@armageddon55: Megrendeléseket adunk és megrendeléseket kapunk.
Anyós Végre sínen 2014.01.09 16:34:57
..
Azért a Kövér legújabb, már teljesen paranoiás hagymázaiból is olyan szépen látszik ezeknek a politikai gengsztereknek a keresztmetszete. Annak idején pártcsaládból jöttek, pártkarriert kezdtek építeni már az általános iskolában, azután még vehemensebben a KISZ-ben.…..
Szoboszlay György 2013.12.30 15:44:31
ProgBlog Üres jászol 2013.12.25 02:19:11
 „Adjonisten, Jézusunk, Jézusunk!Három király mi vagyunk.Lángos csillag állt felettünk,gyalog jöttünk, mert siettünk,kis juhocska mondta - biztositt lakik a Jézus Krisztus.” József Attila: Betlehemi királyok – 1929. december   „…Ímé, napkeletről bölcsek…..
December első napjaiban arról posztoltam, hogy Pócs János fideszes országgyűlési képviselő és polgármester olyan új innovatív utakat talált a szociális érzéketlenségben, amelynek csodájára járnak majd a szegények büntetőexpedíciójában gyakorlatot szerző kormánypárti…..
Szoboszlay György 2013.12.28 10:03:38
@Mária: Akkor próbálj a virtuális helyett valós életet élni.
Szoboszlay György 2013.12.28 12:23:49
@Mária: És próbálj adekvát válaszokat adni.
Szoboszlay György 2013.12.28 19:53:41
@zila5: :) A macskák krémje...
Nemcsak a jászdózsai templomban osztogattak Pócs János képviselőjelölt nevével ellátott világító kulcstartót Szenteste, hanem Jászberényben, Jászladányon, Jászapátin és Jászárokszálláson is. Az ügy nagy port kavart az országos médiában is, ám Pócs János egyelőre…..