Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barkasfan1

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akartam elhinni - valójában persze tudtam, hogy igaz, és a Hírcsárdát megint jócskán túlszárnyalja az élet - a hírt, miszerint a kormány emlékművet állít Magyarország 1944. március 19-i német megszállásának. Megvártam, míg kijön az online Közlönyben, és hát igen,…..
Barkasfan1 2014.01.06 23:07:38
@ember100: Heh! Veled aztán lehet értelmesen beszélni. Ki a fasz védi a németeket? Azért mert nem kicsinylem le a katonai erejüket az nem azt jelenti, hogy még szimpik lehetnek. El vagy tévedve. Ugyanolyan, ha nem nagyobb gecik voltak, mint a Szovjetunió. Budapestet szaneszéjjel rombolták nekünk közösen.
A hazugságokra visszatérve pedig én ezt nem nagyon szoktam méricskélni. Mindegy basszameg, hogy kisebb hazugság vagy nagyobb, a hazugság az hazugság!! Ezek elvileg nekünk tartoznak beszámolni arról, hogy mit csinálnak a MI pénzünkkel!!!!! Érted??? ha hazudik, lop, akkor takarodjon a bús picsába. A Fidesz is! De ne jöjjön a helyére a régi tolvajbanda sem! Nincs megoldás, ilyen hozzáállással mindig vesztes maradok, tudom. Sosem tudok majd örülni, hogy az "enyémek" győztek. Mert nem az enyémek. Egyik sem. Sem a kis hazug, sem a nagy (nézőpont kérdése neked melyik az, nekem egyforma). Mint ahogy nem az én kedvencem sem a kis tömeggyilkos sem a nagy (Szu. és a nácik). Egyszerűen mert mindkettő az. Érted már??? Mi olyan kurvanehéz ezen??
Barkasfan1 2014.01.06 23:08:09
@ember100: Különben meg milyen szobornak kéne tetszeni? Nincs is szobor még.
Barkasfan1 2014.01.06 23:38:37
@ember100: Oké, akkor ebben meg is egyezhetünk. elfogadom, ha van akit ez zavar. Engem nagyon nem, leszarom. Engem sokkal jobban bánt a szemétség a trafikokkal, a termőfölddel, a sok közmunkás kizsákmányolása, stb. stb. Ezek mellett ez a mondat nagyon kis problémának tűnik. Mindegy, probléma, probléma még ha kicsi is. :D Na én zúztam aludni
Január elsejével bezárt a régió egyetlen anyatejgyűjtő állomása Debrecenben. Az állomás bezárása mindenféle egyeztetés nélkül történt, mondják az orvosok. Az RTL riportot forgatott erről, és csodák csodája, de a forgatás után Kósa Lajos sajtótájékoztatót tartott, ahol…..
Barkasfan1 2014.01.06 23:15:37
@Könnyen elkaptuk, uram!: A Miskolc-Debrecen összevetés arra fel lett felhozva, hogy valaki itt beböfögte, hogy miért választja meg mindig a debreceni lakosság Kósát. Valószínűleg azért, mert ért a város menedzseléséhez, jól tud segget nyalni, stb. Mindegy, a városkép szempontjából, egyszerűen nem akkora putri mint több más város. csak egy gondolat volt, lehet hogy tévedek. Nem vagyok debreceni. vagy csak jobbhíján szavazzák meg, fingom nincs barátom.
Barkasfan1 2014.01.06 23:20:07
@Könnyen elkaptuk, uram!: Hülye vagy baszdmeg, előbb tanulj meg olvasni. Egyébként tényleg nincs alternatíva, csak hiszed hogy van. Mert elvakít a propaganda. Ha mutatsz olyan pártot, ami értelmes alternatívaként szóba jöhet, megköszönöm és elnézést kérek. De én úgy vettem észre, nincs ilyen. De ne ilyen csakafidesz meg csakadéká szinten, hanem érvekkel. Nem fog menni, de megpróbálhatod.
Barkasfan1 2014.01.06 23:20:55
@Könnyen elkaptuk, uram!: jajjmár megsértettelek?
Elég erősen indul a hét: a Cink megtudta, hogy Magyar Krónika néven kormányújság indul, amibe maga Orbán Viktor is fog publikálni. Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott és Bencsik Gábor főszerkesztő írt felkérő levelet legalább 100 kormányhű szerzőnek (NÉVSOR ITT). Az…..
Barkasfan1 2014.01.06 19:10:51
@a kormány embere: tetszik amit és ahogy írsz. Mi vulgármarxista prolik tartsunk össze. :)
Barkasfan1 2014.01.06 21:55:42
@Kim Jong Un: Ez gondolom nem vastagbőr kategória, mert az a ballerek érdekeit sértené. Mély szarba süllyed a baloldal, lényegében nem tudnak változtatni, ugyanazt a pár idiótát húzzák elő a kalapból állandóan. Hiába, igaz a mondás: "In der Gülle schwimmt die größte Scheiße immer oben". Csak azt nem értem, hogy miért nézik ekkora utolsó balfasz prolinak az embereket, hogy az egyébként méltán hírhedt "elmútnyócév" után még egyszer bizalmat szavaznak ezeknek a pöcébe való véglényeknek. Nem mintha Orbán olyan kurvajó lenne, de most komolyan: ezek a szarjankók jelentenék az okos alternatívát???
Az internet tele van autós fedélzeti kamerák videóival. Ebben a műfajban évek óta az oroszok jeleskednek leginkább, de ma már a világ szinte minden részéről találni sokkoló, dühítő vagy mókás dashcam-felvételeket. Magyarországról persze nem, mert ahhoz, hogy a hazai autósok…..
Barkasfan1 2013.12.25 18:18:12
Belsőség Hazavágtam az autómat 2013.12.14 06:48:39
Még a jogosítvány kézhez kapása előtt, 2008-ban vettünk egy új SX4-et. Tudom, rohadjak meg. Édesanyámmal ketten élünk, ő már nem vezet (azért vagyunk még életben), két hozzá nem értő nő pedig gyilkos kombináció egy autónak. De nagy volt az öröm, csak sajnos nem tartott…..
Barkasfan1 2013.12.14 16:47:14