Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dezamits Zoli

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 37-es verzió legnagyobb dobása kétség kívül a beépített tartalomblokkoló. Ezt a Beállításokban be kell kapcsolni, hiszen alapértelmezetten nincsen. Az Alapbeállítások illetve az Adatvédelem és biztonság oldalon is megtaláljátok. Bekapcsolás után a címsáv jobb szélén egy kis pajzs alakú ikon…..
Dezamits Zoli 2016.05.15 15:14:56
@sBc: Szia. Igen le. Azzal kezdtem,mégse müködik az ellenörző.
Csütörtökön szépen csendben megjelent a 26-os verzió stabil kiadása is. Még a Desktop blogon sem volt róla hír. A bétába bekerült fejlesztések közül gyakorlatilag csak kettő van engedélyezve a stabilban. A felhasználói visszajelzésekre reagálva a pár hónapja bevezetett…..
A korábban Nextnek nevezett kiadási csatorna nevet vált, és mostantól bétának hívják. A béta csatornára átkerült fejlesztések A könyvjelzőkezelő, és a hozzákapcsolódó könyvjelző menü, ami a főmenüben érhető el. Az új kezdőlap. Az integrált PDF olvasó. A webes…..
Főbb újdonságok Az Opera mostantól rendelkezik egy beépített PDF olvasóval. Ha nincs más PDF olvasó plugin telepítve, az Opera a PDFium olvasóval fogja megnyit a fájlokat. A Windowsos online telepítő új felületet kapott, ami egyesíti a letöltés és a telepítés folyamtát,…..
Dezamits Zoli 2014.09.01 18:33:21
@Nekomajin: Hát én már nem látom ott. Visszavonták ?