Regisztráció Blogot indítok
Adatok
speg

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Hazavágtam az autómat 2013.12.14 06:48:39
Még a jogosítvány kézhez kapása előtt, 2008-ban vettünk egy új SX4-et. Tudom, rohadjak meg. Édesanyámmal ketten élünk, ő már nem vezet (azért vagyunk még életben), két hozzá nem értő nő pedig gyilkos kombináció egy autónak. De nagy volt az öröm, csak sajnos nem tartott…..
speg 2013.12.15 19:08:50
@hofi601: Egy dolgot azért árulj el: az mégis mitől lesz hitelesebb, ha valaki személyesen adja elő neked ugyanazt, mint amit itt ír? Miért nem vagytok képesek egy állítás valóságtartalmát vizsgálni az illető személyétől függetlenül? Vagy aki iszik veled egy sört, annak automatikusan igaza lesz?
speg 2013.12.15 19:42:48
@1127ccm: Akkor te vajon miért nem a konkrétumokra koncentrálsz, miért az illető személyével jössz? Ha én gyorsabban cserélek nála osztóművet, vagy gyorsabban programozok motorvezérlőt, akkor nekem is automatikusan igazam lesz egy nem kapcsolódó témában? És ha én végeztem az adott osztómű adaptációját, én leszek az atyaisten?

@hofi601: Honnan veszed, hogy a cimborám? Életemben nem láttam, semmi közöm hozzá. Lehet, hogy neked nem tetsző stílusban adja elő azt amit, de miért nem az állításainak tartalmával vitatkozol? Vagy az nem megy?
speg 2013.12.15 21:07:54
@1127ccm: Ne haragudj, de engem nem igazán érdekel, hogy te kit milyen munkára keresel épp. A kérdés az volt, hogy képes vagy-e tárgyilagosan vitatkozni valakinek az állításaival, vagy az dönt, hogy a stílusa/személye számodra mennyire szimpatikus/hiteles.

Azt senki nem állította, hogy senki ne járjon 20 éves autóval. Azt viszont többen is, hogy ilyen közveszélyes állapotú ronccsal gáz járni. Sajnálom, ha nem értetted meg a két állítás közötti különbséget (vagy nem akarod megérteni).

Nem az öreg autó gáz, hanem az, hogy valaki a fék megjavítása és átvizsgálása helyett klímát rakat az autóba, holott volt már koccanásos balesete. Az meg külön gáz, ha egy olyan közegben, mint egy autós újság szerkesztősége, senki nem szól neki, hogy baszki, ne akard kinyírni magad (és közben lejáratni minket), csináltasd már meg az autód, a biztonság fontosabb mint a klíma meg az új műszerfal (a felnikről nem szólva).