Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atlova

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő Magyarán szólva 2013.12.13 06:44:00
Kicsit gondban voltam, mit is írjak a mai poszt elé. Eddie írása ugyanis alighanem komoly indulatokat fog kavarni, de hát ez nem újdonság errefelé. Nem feltétlenül értek egyet mindazzal, amit leír, de nem is ez a dolgom, viszont érdekesnek és megvitathatónak tartom. "Ez a poszt…..
atlova 2013.12.14 02:28:52
ez pont olyan....(hatásszünet) mintha nem én irtam volna! és ez határtalan örömmel tölt el, mert ha ennyire logikátlan cikket irnék (formailag tökéletesenek mondott, viszont tartalmilag és főképp logikai eszmefuttatásban ennyire silányt) járhatnék még mindig az elemibe de a cikk irójával biztos nem mosogatnék együtt, max. megenegdném neki, hogy elmosogasson, miután befejezte végre a bibelődést az evéssel Magyarán szólva :... én leszarom a csomagolást.. persze ha nőkről van szó, akkor már más a helyzet, no meg ott felesleges és nem is a logikát keresi az emberfia :)
szövegértéshez meg,határtalan a képzeleterőm...az ország helyzete meg Kosztolányi Dezső idejében sem volt rózsás, ahogy schimdtpalika idejében sem vált még mindig azzá, és pont nem a helyesirás az oka, annál inkább a tartalmi semmit mondás és a logika teljes hiánya... egy másik Kosztolányi, André nem is otthon csinálta meg a szerencséjét, ahogy sokan mások sem...a cikk szerőjének pedig javaslom, menjen el gépirónak ott a tökéletes helyesirás fontosabb, sőt egy tökéletes gépiró nagy előnyére válik, ha a szöveget nem is érti, a logikáját meg végképp nem is tudja/akarja megérteni.. Én meg azt feltételezem hogy ebben az országban sajnos többen tudnak helyesenirni, mint helyesen (bocsánat logikusan, mert kinek mi a helyes) gondolkodni... ezért is az országhatáron belül csak összeszerelői vagyunk a multi cégenek, mig a feltalálói között sokszor megtalálhatóak szintén magyarok csak ők már a határontúlról...oszt jónapot ;)