Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GZolee80

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
Elmondása szerint Maurizio Sarri elkezdte élvezni a Juventus edzéseit, mivel a csapat egyre inkább az ő elképzeléseit próbálja megvalósítani. „Kezdem igazán jól érezni magam az edzéseinken.” - mondta az edző az Olasz Szuperkupát megelőző sajtótájékoztatón. „Ennek az az oka, hogy a csapat úgy…..
GZolee80 2019.12.22 11:45:56
@Rocky80:

Cuadrado a karriere elején az Udineseben jobb hátvéd volt, majd a Fiorentinában került egy sorral feljebb.
Annak ellenére, hogy a Fiorentina mindent megtesz, hogy Firenzében tartsa Federico Chiesát, az olasz sajtó szerint a szélső a Juventus kötelékében tervezi jövőjét. A Fiorentina új tulajdonosa, Rocco Commisso egyik legelső megnyilvánulása volt, amikor azt nyilatkozta, Chiesa nem eladó, s a klub a…..
Paulo Dybala neve az átigazolási időszakban újra és újra felmerül, s legtöbbször az FC Barcelona együttesét hozzák kapcsolatba a fiatal argentinnal. A legutóbbi jeletnések szerint azonban a Real Madrid elöljáróit is komolyan foglalkoztatja a gondolat, hogy szerződtetik a Juventus kiválóságát és…..
Álvaro Morata megvásárlásával a Real Madrid csapatától a Chelsea csapatában a csatárhelyzet rendeződött, azonban a kékek továbbra is megoldást kell, hogy találjanak Nemanja Matić ügyében, mivel a szerb válogatott távozni kíván a klubtól Tiemoué Bakayoko érkezését követően. Az egyik érdeklődő a…..
Keita Balde ügynöke megerősítette, hogy a Lazio lényegében megegyezésre jutott a Milan csapatával, ugyanakkor a Juventus a háttérből még mindig figyeli az eseményeket. A támadót 2018 júniusáig köti szerződés jelenlegi csapatához, s mindeddig elzárkózott egy új szerződés…..
Olasz források szerint az Arsenal elfogadta a Juventus 14 millió eurós ajánlatát Wojciech Szczęsny ügyében, és a játékossal is megállapodásra jutottak a felek. A lengyel kapus az elmúlt két szezont az AS Roma kereténél töltötte kölcsönben, azonban a római farkasok nem…..
Csütörtök késő este megjelent beszámolók szerint Massimiliano Allegri a távozásával fenyegetőzött a vezetőségnek, amennyiben a klub nem bünteti meg Leonardo Bonuccit a keretből való kirekesztéssel. A Palermo ellen történt incidens, mely során a játékos és a mester indulatos és nyomdafestéket nem…..
Az utóbbi napok eseményeit követően a Chelsea és a Manchester City ismét érdeklődést mutat Leonardo Bonucci szolgálatai iránt, ezért az angol klubok újból próbára tennék az Öreg Hölgyet egy komoly ajánlattal, írja a The Independent. A két Premier League klub már a nyáron szívesen megszerezte volna…..
A Juventus FC blog szerkesztői szeretnének boldog és békés karácsonyt kívánni az oldal minden kedves Olvasójának! A csapat ugyan végül sajnos kiengedte kezéből a Szuperkupát, s így nem lehet teljes a szurkolók ünnepi boldogsága, de a fa alatt mégis kellemes érzésekkel idézhetjük fel a szezon…..
Allegri mester a hírek szerint minimum egy középpályás érkezésére számít a téli átigazolási időszakban, ám nagy az esélye annak, hogy a Zenit az utolsó pillanatig ki fog tartani, és nem fogja 5-6 millióért elengedni a szezon vége előtt Witselt. Erre az esetre lenne egy alternatíva Yaya Touré…..
Alexis Sánchez neve évről-évre előkerül az átigazolási szezonok során a Juventusszal kapcsolatban, ám most egy csapattársával, Santi Cazorlával kapcsolatban szellőztetett meg érdekes híreket a Daily Star. Az angol lap szerint Cazorlának, akinek a szezon végén lejár a szerződése közel sem biztos a…..
Olasz információk szerint a Juventus azt fontolgatja, hogy egyik fő célpontja a következő nyáron Ángel Correa lesz. Az argentin játékos 2014-ben csatlakozott a madridi alakulathoz, az idei szezonban 2 gól és 1 gólpassz fűződik eddig a nevéhez a spanyol pontvadászatban. A…..
Juan Guillermo Cuadrado ismét a Juventusnál focizhat egy 4 millió eurós kölcsönszerződés keretében, mivel nem sikerült a kezdőcsapatba verekednie magát Antonio Conte alatt sem. A Sky Sport Italia értesülései szerint a Chelsea kész elengedni a kolumbiai futballistát egy fizetett…..
A legújabb pletykák szerint a Chelsea felajánlotta Fàbregast az olasz bajnoknak, miután világossá vált, hogy Antonio Conte nem engedi el a szerb középpályást, Nemanja Matićot. Ismert tény, hogy a zebrák Pogba eladása után legalább egy, de adott esetben két minőségi középpályással szeretnék…..
Friss értesülések szerint Mattia De Sciglio csak akkor hagyja ott az AC Milan együttesét, ha csatlakozhat a Juventushoz.  Azzal együtt, hogy Silvio Berlusconi klubeladási kísérletei a kínaiakkal sorra sikertelennek bizonyulnak, a vörös-feketék vezetőségének muszáj játékosoktól megválnia ahhoz, hogy…..
A Juventus középpályása, Hernanes szeretne továbbra is Európában futballozni, opciókat számára pedig a Benfica, a Bayer Leverkusen és a Beşiktaş jelenti. A brazil futballista tavaly nyáron igazolt az Intertől az Öreg Hölgy csapatához, azonban nem sikerült stabil helyet…..
Az Olympique Marseille futballistája, Michy Batshuayi elutasította a Juventus ajánlatát, illetve nemet mondott a Crystal Palace és a West Ham csapatának is, és a Chelsea ajánlatát fogadta el. A huszonkét éves támadó a bianconero együttes egyik legkomolyabb célpontja volt, miután az Öreg Hölgy…..
Kedd esti hírek szerint egy találkozón Domenico Berardi tájékoztatta a Juventus vezetőségét, hogy a Sassuolo csapatánál kíván maradni. A csatár játékjogát tavaly nyárig közösen birtokolta a két klub, ám a Juventus értékesítette saját tulajdonrészét, azonban továbbra is visszavásárlási opcióval…..
Miralem Pjanić a Juventus stadionjából nyilatkozott először kontraktusa aláírását követően, mondanivalóját pedig az öröm és a remény szőtte át. A bosnyák középpályás torinói átigazolása ma este vált hivatalossá, amikor is a Juventus bejelentette, hogy élt a játékos…..
GZolee80 2016.06.14 06:36:30
@molnaratti10: @juve1986 :

Én voltam a másik, remélem ez lesz a legnagyobb tévedésem hátralévő életemben .

Üdv nálunk Pjanic.
Simone Zaza nem tagadja, hogy nem hagyja hidegen a Premier League, azonban a Juventusnál képzeli el a jövőjét. A csatár az első szezonjában korántsem volt főszereplő, inkább a padról beállva számított rá Massimiliano Allegri, és bár még csak most kezdődött az átigazolási…..
GZolee80 2016.06.08 18:24:06
@norbi9107:

Lehet , viszont arra az esetre, ha Morata megy,nem tudom miért érzem azt , a Dani Alves igazolás óta egyre jobban , hogy nem Cavani fog jönni a PSG-ből hanem Ibra, nagyon nem hajlandó elmondani hova megy , ha PL-be menne akkor már mondta volna , nálunk adna magának egy utolsó utáni esélyt a BL megnyerésére.
Egyre erősödnek a pletykák, amelyek az egykor az Inter csapatát is megjárt horvát középpályás, Mateo Kovačić itáliai visszatéréséről szólnak, azonban a válogatott játékos ezúttal nem Milánóban, hanem Torinóban szerepelhet majd.  Most megszólalt az ügyben a 22 esztendős játékos is, aki nem zárta ki…..
GZolee80 2016.06.06 20:44:03
@Zsöné:

Mondjuk egy hét éves nyilatkozatot nem fogok a kedvedért keresgélni a neten,viszont ha csak fele olyan jó lesz Berardi is, és Kovacic is mint Bonu , engem az se érdekel ha Inter pizsiben alszanak .
Amennyiben a Juventus brazil kapusa, Neto a több játéklehetőség reményében a távozás mellett dönt, a csapatnak megfelelő helyettest kell találnia a második számú hálóőr szerepére. Gianluigi Buffon csapatban betöltött szerepe megkérdőjelezhetetlen, így a második számú…..