Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Urdnot

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte biztos vagyok benne, hogy Stephen King nevét mindenki ismeri, Ragyogás, Álomdoktor, Mobil (ő az egyik kedvenc zombi világvégés regényem, melynek a filmes adaptációja marha egyszerű lett volna, de kegyetlenül elbaszták). Kollegám hívta fel a figyelmemet a Jaunt című rövidtörténetre...
Korábban írtam, hogy mennyire frankó a mosódió, és hogy nekem milyen szuperül bevált. Egyetlen bibi vele, hogy kb. átutazza a fél világot, mire Indiából ideér. Ezt bevállaltam a műanyag flakonos kemikáliákkal kapcsolatos ellenérzésem miatt, mert így nem kerül vegyszer a vízbe mosás során, nem…..
A köztudat úgy tartja, a női gyilkosok ritkák, de pontosítsunk: viszonylag ritkák, legalábbis a férfi gyilkosokhoz képest. Ráadásul ha egy nőt elítélnek gyilkosságért, akkor szinte mindig híres lesz, mert a média szenzációt csinál az esetből. Most olyan, 100-150 éve…..
  A science fiction az elmúlt ötven-hatvan évben vált a popkultúra jelentős részévé, melyet részben a nagyköltségvetésű filmeknek köszönhet. A japán animátorok is hozzájárultak a sci-fi népszerűsítéséhez kis hazájukban. Akad közöttük adaptáció, önálló munka vagy…..