Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szélmalomharc

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Semmilyen bizonyítékot nem sikerült találni arra, hogy a homeopátiának bármilyen hatása is lenne egy rakás betegség esetében. Az erről szóló tanulmányt nemsokára hivatalosan is publikálják, de addig a homeopatáknak még van idejük megcáfolni annak tartalmát. Mivel ez az elmúlt…..
Antimedicaster Homeopátia 2013.12.12 23:29:17
Régóta gondolkodom rajta, hogy általam értelmesnek tartott emberek miért hisznek a homeopátiában. Most megvilágosodtam. Mert nem tudják mi az. Az orvos, patikus ajánlja, mellékhatása nincs, olcsó, miért ne próbálná ki? Aztán hat. Az influenzából meggyógyul, a gyerek kevésbé…..
szélmalomharc 2013.12.20 22:34:09
@mandras: Köszönöm, valóban laktózból készül, de mivel ez az egész alapjában véve annyira röhejes, nem gondoltam, hogy fontos. Aki ezután vitatkozni akar, mert szerinte a berlini fal oldata jó szorongásra, annak mindegy lenne, ha a laktózt írtam volna is :)
szélmalomharc 2013.12.20 22:36:08
@langlang: Köszönöm a dícséretet. Remélem nem arra céloztál, hogy tőled loptam, mert nem tudom találkoztam-e az írásoddal. Persze kizárni sem tudom, de nem emlékszem hasonlóra. Általában nagyon komolyan, tudományos szöveggel vannak leírva ezek a dolgok, én szerettem volna kicsit érthetőbbé tenni.