Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Czabafy Bence

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A contact center elnevezés nagyon ritkán használatos magyar nyelvben, ha mégis a magyar megfelelőjét szeretnéd használni, akkor a kapcsolattartó központ a helyes kifejezés. Szinte általános tapasztalat a mindennapokban, hogy minden cégvezető, cégtulajdonos és ügyfélszolgálati vezető call center…..
Metropol.hu - 44% fals, rosszindulatú hívás a 112 / 107-es segélyhívón Érdekes statisztika olvasható a Metropol.hu-n megjelent cikkben (sajnos már nem elérhető). 4 hónap alatt 800 ezer fals, rosszindulatú hívást kezelnek a 112 / 107-es segélyhívó számokon. Tehát a hívások 44%-a nem érdemi…..
Visszatérő kérdés érdeklődőinktől, hogy Önök tényleg minden hívást megválaszolnak.IGEN Erre törekszünk, hisz ebből élünk! :-) Ezért fizetnek az ügyfeleink.De egy fontos dolgot nem szabad elfelejteni. Egy call centerben nincs százból, száz! Nincs 100% rendelkezésre állás, vagy százszázalékosan…..
Az Inbound Marketing Akadémián előadottakból kiemeltem egy oldalt, melyet itt is megosztok. Damjanovich Nebojsa felkért, hogy tartsak egy előadást arról, hogy milyen telefonos eszközök állnak rendelkezésre az eredményes konverzió támogatására. A minőségről szóló slide-omat megosztom itt…..
Az Inbound Marketing Akadémián, sok konverzóra éhes marketingesnek, fogok előadni pénteken. Épp nekik állítok össze hasznos, gyakorlatias tanácsokat arról, hogyan integrálják konverziós mechanizmusaikba az inbound call center adta lehetőségeket. Foglalkozom majd az alábbi…..
  Beszerzőként és cégvezetőként is mindennapi dolog, hogy felhívunk egy partnert vagy egy munkatársat telefonon. Ahogyan azt már a megbeszélések szervezésével kapcsolatos cikkben olvashattad, egy telefonhívással akár egy hosszadalmasabb megbeszélést is megspórolhatunk magunknak,…..
"A hatékony telefonálás 7 szabálya" Hasznos tanácsokat kaphat mindenki a csatolt blogbejegyzésből. A profi telefonhasználók és telefonkezelők tudják, hogy a telefonálás nem a fecserészésért van. Ügyeket szeretnénk intézni gyorsan és hatékonyan.Nézzük a 7 pontot a híváskezelés…..
A kilencvenes évek elején láttam az akkor még Magyarországon működő, ABN-AMRO Bank ügyintézői ablakánál egy egér alátétet, melyen ez állt: Soha ne vedd fel a telefont így:„Halló tessék!”. Akkoriban az alapoktól kellett kezdeni a telefonálás etikettjét itthon. Hál’ Istennek, azóta sokat változott a…..
Panaszkodó emberek sokszor mondják: “az ügyfélszolgálat / ők / azok nem vették fel a telefont, pedig tízet is csörgettem őket.” Korábban az analóg telefonok idejében, a telefon csörgése a főközpont csörgetésétől függött. Ma már nem így van, mivel különböző beállításaik alapján a mobiltelefonok és…..
Szuper, hogy lesz egy szabály, ami bevezet egy minőségi határértéket a call centerekben. Lásd itt vagy itt. Számos kérdést is vet fel az ügy.   5 perc várakozás már épp elég ahhoz egy automata telefonkezelő menüpontjában, hogy sok türelmes ügyfél mire oda kerül, hogy élő embert kapjon, már…..
  Kilencvenes évek elején Hollandiában szimatoltam bele a call centerek világába. Magyarországon még a MATÁV főközpontok egy része rotary központ volt, ami a zakatolásáról volt híres.   Amszterdamban szerencsém volt egy olyan innovatív kis csapatban dolgozni, ami akkoriban a világ élvonalába…..