Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_NMI_

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt már korábban bejelentették, hogy a 2016 májusára datált, új X-Men címszereplő gonoszaként Oscar Isaac végzi majd a fő pusztítást, mellette pedig visszatér McAvoy, Fassbender, Lawrence és Hoult is (Hugh Jackman fellépését eddig még nem erősítették meg), de Bryan Singer azt…..
aeon flux még több x-men 2014.09.26 09:00:00
Ahogy azt korábban már jeleztük, jövő héten jelenik meg DVD-n és BD-n Az eljövendő múlt napjai, ám egyelőre csak a film moziváltozata, már pedig a film egyik producere már a nyáron megpedzegette, hogy készül egy bővített változat, amely leginkább a filmben csupán…..
_NMI_ 2014.09.26 13:27:11
@LasDen: Helyénvaló a kérdés...
Schwarzenegger és a kívánt, de nem várt terhesség; Travolta és a rosszul időzített slozizás; Sharon Stone és a végzetet is lepipáló sebességű hatlövetű; James Cromwell és az udvariasan nyájat terelő sertés; Jeff Daniels és a bekrepált klotyó; Tom Hanks és egy kis baj: ezeket a filmeket néztük…..
_NMI_ 2014.09.07 11:52:37
@freddyD: Meg is érdemel?
Daniel Radcliffe tényleg minden igyekezetével azon van, hogy megszabaduljon Harry Pottertől. Alexandre Aja új filmjében például szarvas bosszúállóként tetszeleg. A film alapjául Stephen King fiának (Joe Hill) nálunk is megjelent regénye szolgál, amelyben egy fiatalembert…..
Két hét után vasárnap éjjel - illetve nálunk hétfő este - új epizóddal tér vissza korunk egyik (ha nem a) legnépszerűbb sorozata, melyben sor kerül a regényfolyam egyik legizgalmasabb küzdelmére, minek végkimenetelén elég sok minden múlik. Többek között egy vadonatúj és egy…..
_NMI_ 2014.06.04 14:53:29
@doggfather: Hogy miért Vörös Vipera? Ki fog derülni. A könyvben biztosan, de szerintem a sorozatból sem hagyják ki, mert végül is fontos.
Nem mintha nagy hiány volna képregény-adaptációkból, de most már a tévék képernyőjét is elözönlik a (szuper)hősök. Constantine és a Flash után a Batman-univerzumot tágító Gotham promóciós anyagai is elkezdtek szállingózni. Az ősszel érkező sorozat még bőven az előtt…..
_NMI_ 2014.03.23 10:04:29
Egy lovak nyelvén beszélő (értsd: ki tudja törni a nyakukat), csillagszemű gladiátor és egy szende kistüdős szüzike szerelmetes egymásra vágyódása áll a történelemkönyvek legmenőbb katasztrófájának tinédzser-kompatibilis feldolgozásában, avagy Paul W.S. Anderson…..
aeon flux trailer: tammy (2014) 2014.02.13 08:20:00
A már egy ideje hibázni képtelen Melissa McCarthy mostanra elérte azt a szintet, hogy ha vígjátékról van szó, kvázi azt csinál, amit akar. Most éppen hites urával (Ben Falcone) dobtak össze egy forgatókönyvet, ami egyben a férj rendezői bemutatkozása is lesz Will Ferrell és Adam…..
Tom Cruise nem katona, hanem egy fegyver, amely talán megnyerheti a földönkívüliekkel folytatott, hosszú ideje trtó háborút. Tom Cruise ugyanis ha meghal, akkor nem sokkal korábban újjáéled, mintha kapna egy újabb életet. A trailer tanúsága szerint ebben nincs egyedül (Emily Blunt,…..