Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stella71

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Vajon megvárják-e az illetékesek, úgy is, mint: a kerületi rendőrök, a BKK, a fogaskerekű forgalomirányítói és a polgármester hivatal, amíg tragédia történik, vagy lépnek valamit a fogaskerekűn tapasztalható áldatlan állapotok ellen?" - ezt kérdezte a XII. kerületiek…..
stella71 2014.03.03 23:34:30
@szénaszalma: Mázli, hogy nem ír mindenki blogot! Így még akad, aki felfuvaroz a Hegyre, sportol, politizál, botrányosan viselkedik (remek blogtémát nyújtván), elemez, megfejt, ennivalót állít elő, gyógyítani próbál testi-lelki kínt.
Micsoda konkurencia lenne, ha százszám jelennének meg az "olvasóim egyenként és egységesen is mélységesen lenézem és elítélem" jellegű oldalak...szétosztódna az olvasótábor.
Mert mindenki egyéniség a maga módján, lehet, hogy nem hallgat, elképzelhető, hogy véleménye is van, netán a miénktől eltérő.
Ha bloggerként pont ilyennek érezzük magunkat, nem tehetünk róla, de utolérhetetlenül pengék vagyunk, feszt vágódjon hasra mindenki,aki mozgásképes.
Ha bárki másról beszélünk, hasonló adottságokkal rendelkezőkről (szabad véleménynyilvánítás ésatöbbi),gyűjtőnevük az alábbi:
troll.
:D
stella71 2014.03.04 12:47:41
@szénaszalma: Ez az öntömjénezés már sokkal büdösebb, mint a legagresszívebb downhilles a sokadik köre után, sok-sok fokban.
Uff.
stella71 2014.03.04 14:10:45
@Zsófia Gizella: Tökéletesen igazad van, meg is fogadom.
:)
Gondoltam összeszedek néhány tippet mit vegyünk szeretteinknek, hiszen ha akarjuk ha nem lassan elérkezünk a finishez. Próbáltam különszedni ajándékötleteket nőknek, pasiknak, gyerkőcöknek, nagyszülőknek. Továbbá összeszedtem néhány olyan klisé ajándékot, amit szerintem ne…..