Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lovas Éva

857 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BoldogBlog BOLDOGSÁG! 2010.05.01 23:00:00
Egy kis videóA világ valóban csodálatos... A boldogság a szép pillantok, másodpercek,  percek sokasága.Loui Armstrong megénekelte.... Most nézzük, mi is milyen csodás a világ. És, ez a  csoda,  ránk vár, értünk van, létezik, hogy minket boldoggá tegyen,…..
“Az emberiség néhány nagy vívmánya éppen olyankor született, amikor az emberek szenvedtek: bebörtönözték őket, nélkülöztek, vagy éppen betegeskedtek. Példa nélkül álló módon demonstrálták az emberi lélek méltóságát és erejét. Beethoven megsüketülése…..
 Egy hajótörésben mindenki odaveszett, csak egyetlen ember élte túl a szerencsétlenséget. Őt a víz egy lakatlan sziget partjára vetette. Azon imádkozott nap mint nap, hogy jöjjön és mentse meg valaki. Mindennap kémlelte a horizontot, hátha meglát egy hajót, ami…..
BoldogBlog Elment... 2010.04.19 21:33:00
   Boldog blogba, szomorút írni.... Most, mégis meg kell tennem.Nem hagyhatjuk említés nélkül:ÖRÖKRE ITTHAGYOTT MINKET POPPER PÉTER Amint azt valaki írta, hazament...  most onnan nevet ránk...Rá emlékeztünk, többen, több féleképpen,…..
BoldogBlog AZ EMBERI KAMERA 2010.04.15 00:17:22
Csodás képességek... Egy autista fiú háromnegyed órás helikopter repülés után lerajzolta Rómát, fejből, ahogyan emlékezett rá.Mindössze három napra volt szüksége hozzá. Megdöbbentő!!Íme, az események filmenStephen, az "emberi kamera" Tokióban is járt... íme,…..
 Lin-csi kolostorában egy reggel ezzel a kérdéssel fordultak a szerzetesek az apáthoz. - Mondd, apát! Ha a világon mindennek a sorsa pusztulás, miért kell tökéletessé válnunk? - Senkinek sem kell tökéletessé válnia! – csattant föl Lin-csi, de nemhiába volt bölcs…..
BoldogBlog FONTOLD MEG! 2010.04.06 22:50:00
 Miért is hajtunk??A halász hazatér fatörzsből vájt csónakján és találkozik egy külföldi piackutató szakemberrel, aki ebben a fejlődő országban dolgozik.A piackutató megkérdezi a halásztól, hogy miért jött haza olyan korán.A halász azt feleli, hogy tovább is maradhatott…..
A síksági kis állomás a ragyogó, átlátszóan harmatos reggelen már tisztára söpörve várta a személyvonatot. Mihály, az újonnan kinevezett vasúti szolga boldogan, megelégedett arccal nézte végig munkáját. Kézben tartotta a nagy nyírág seprût, amelynek vonásai olyan szépen…..
BoldogBlog Kedves hír... 2010.01.11 22:21:29
Január ötödikén, reggel kilenc óra tizenhárom perckor a Fővárosi Állat és Növénykertben gorillabébi született!Az apróság egészséges, és jól van. Hogy ez továbbra is így maradjon, teljes nyugalmat és elszeparáltságot biztosítanak az intézményben számára és…..
BoldogBlog Adjon az új év... 2010.01.02 02:37:00
Adjon az új év, amit a régi nem adott: nevető örömet, édes bánatot; adjon az is, aki még nem adott, hidegben meleget, melegben árnyékot;  kálváriánkban könnyű keresztet, szőlőtőkénkre nehéz gerezdet, ha száraz a mezsgye adjon az…..
BoldogBlog B. Ú. É. K. !!! 2010.01.02 02:30:00
Kányádi Sándor: Csendes pohárköszöntő újév reggelénNem kívánok senkinek sekülönösebben nagy dolgot.Mindenki, amennyire tud,legyen boldog.Érje el, ki mit szeretne,s ha elérte, többre vágyjon,s megint többre.Tiszta szívből ezt kívánom.Szaporodjon ez az országEmberségbe',…..
              Geisz László: Csodálatos ősz *Csodálatos őszi kora este,ezer színben pompázik a táj.Az ég alján a Nap fáradt teste,fejét lehajtva,pihenne már.Őszi szellő suhan át a téren,meglebbentve fák rőt…..
 Élvezd az életet, örülj minden apóságnak is! http://www.zold.virtus.hu/index.php?id=detailed_article&aid=80466Gondolkodjunk pozitívan! http://www.zold.virtus.hu/index.php?id=detailed_article&aid=80221Mosolyogjunk!…..
BoldogBlog LÁSD A JÓT! 2009.10.24 00:57:00
Egy vízhordozónak volt két nagy cserépedénye....Az edényeket magával hordta. Azokkal dolgozott. Annak a botnak a végén lógtak, amit a nyakában hordott. Az egyik edényen volt egy repedés, mig a másik tökéletes volt. A pataktól házig hosszú volt az út, és mire a házához ért, a…..
A szerelem a lélek selyme,a szív bársonyvirága,melynek magvát minden szívbenelültette a teremtés,de amely csak minden ezredik szívébenérik meg igazán pompázó virággá. Rabindranath TagoreSzeretni: sóhaj füstje, kósza gőzMajd szikratűz a szembe, hogyha győz,S ha fáj,…..
Egyszer, talán nem is oylan nagyon régen történt.  Egy bölcs, idős indián beszélgetett az unokáival az életről.  Az élet, az ember, a lélek mindennapi dolgairól.Így magyarázott:Harc dúl bennem… egy szörnyű háborúskodás. Küzdelem, a bennem élő két…..
Egy barátnőm házassági évfordulóját tartja ma. A jóhetediket. Őt, és rajta kívül minden házassági évfordulót ünneplőt köszöntök az alábbi összeállítással.Évforduló. Az időpont, amikor újabb évbe lépünk. vagyis, legalább egy, már eltelt. Eltelet valamivel,…..
Egy lényeges dologra felhívom a figyelmedet. Szeretni csak fölfelé lehet. Nem lefelé, csakis fölfelé. Senkit sem szeretünk azért, mert buta, gonosz, aljas, csúnya, büdös, kellemetlen, gyenge, gyáva - hanem azért, mert okos, jó, szép, kellemes, erős, bátor. Még akkor is, ha nem…..
BoldogBlog TIPPEK KÁVÉHOZ 2009.10.10 23:58:00
Ugyebár, reggel, felkelni, kávé nélkül, gyakorlatilag lehetetlen. Sőt, délelőtt is. Meg, úgy, egyáltalán: felkelni. Tehát, alapvető dolog,. a kávét ágyba rendeljük. Ha nincs kitől rendelni, mert pl mindenki más (még)mormotább, kiszolgáljuk önmagunk. Kényelmesen ám! Vagyis,…..
Cseppecske meseA fogyó hold kísértetiesen ragyogott a temető moha lepte sírjai felett az októberi éjszakában. Sárga sarlóját a földre eresztette, mintha arra buzdítana minden földi halandót, hogy megragadja és nagy utazásra induljon vele az éjszakában. Blanka reszkető lábakkal…..
Volt egyszer nagyon régen egy sziget, ahol emberi érzések éltek: a Vidámság, a Bánat, a Tudás és még sok más, így a Szeretet is. Egy napon az érzések tudomására jutott, hogy a sziget süllyed. Ezért valamennyien előkészítették hajóikat és elhagyták a szigetet. Egyedül a…..