Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lalatata

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kidobta nyilvánosság elé választási listáját a kormánypárt is. A lista eleje maga a dögunalom, Orbán-Semjén-Kövér meg a satöbbi, érdekesebb azt megnézni kik szorultak hátrébb az egyéni megmérettetés nélkül (vagy az ott szerzett eredmények ellenére) kapható tuti…..
lalatata 2014.02.10 08:59:54
@maybach: Inkább az hogy sírva adja rá az inget az annya.
Orbán gyakran beszélt arról, hogy plebejus politikát képvisel. A fertődi Esterházy-kastélyban tartott kormányülést is úgy magyarázta: egy plebejus-kormány tiszteleg a magyar arisztokrácia előtt. Nemrég írtunk arról, hogy Orbán esetében mennyire hiteltelen ez a mű-plebejus póz.…..
lalatata 2014.01.07 11:10:31
@monddazigazatmar: Te egy igazi fidesznyikes vagy,nem szaros a nyelved?
Most, hogy karácsony szent ünnepén beragyogja lelkünket a szeretet, különösen úgy érezzük, még mindig túlságosan kevesen ismerik el, milyen rendkívüli ember Rogán Antal. Szerencsére a rezsisárkányölő mindenes, a devizahiteles-mentő és kerületfelvirágoztató géniusz más…..
lalatata 2013.12.26 11:40:09
@centenárium: centenárium,látom te is keresed a meleg segget.
A Mandinernek interjút adó Schiffer András szerint az LMP sem a múltat, sem a jelent nem hagyja a szőnyeg alá söpörni. Nem kötnek a választás után koalíciót, de ha önállóan kormányra kerülnének, akkor egy korrupcióellenes program lesz az első számú prioritás. Az LMP…..