Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igazsszo

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na jó, nem az áfásat, mert apró-cseprő dolgokkal nem kell foglalkozni, tegyenekfeljelentéstazügyészségen, most a legújabb gumicsont az lesz, hogy akkor külföldről kik kiket támogatnak?Olyan izgalmas, vajon mit fognak kideríteni???Az NSA-szál csak azért szerepel a célok között,…..
igazsszo 2013.12.10 21:52:42
Én ugyanezt megkaptam még durvábban, holott nem kitaláció, és nem is vaklárma amiről tudomásom van, az sajnos minden igaz, és valóság. Hogy mit tettek egy súlyos bűnügy nyomozásában? Semmit sem! (Nemzetközi számítógépes bűnszervezet) kábítószer hálózat ami által önhibájukon kívül ártatlan kiskorú gyermekek élete van veszélyben. Rá szoktatják a kábítószerre őket . Hitelekbe kölcsönökbe hajszolják majd miután már teljesen tönkre tették a családdal együtt, az öngyilkosságba kényszerítik úgy álcázva mintha önmagával végezne. Menekülni sem tudnak közölük zsarolják fenyegetik őket mindent tagadniuk kell mert ha szólni mer börtönbe juttatják. Ami nekik igen csak könnyen megy mivel a háttérben ezt a mocskos bűnszervezetet a hatósági szerv emberei fedezik! Akik közöttük vannak ezért nem számolják fel a bandát már hosszú évek óta mindent elkövetnek annak érdekében, hogy ne derüljön ki, az igazság! Fajtalankodásra is kényszerítik a gyerekeket kiket a pénzkereset reményében csalnak csapdájukba. Be szervezik maguk közzé ahonnan számukra már nincs menekvés
Bejelentést tettem 10 hónappal ezelőtt mivel a legközelebbi hozzám tartozó is csapdájukba esett áldozat lett. Kézről-kézre dobáltak ezt a súlyos bűnügyet semmi érdemleges nyomozást nem végeztek (nem is akartak) egyáltalán. Tömérdek adatot adtam át a nyomozás érdekében. Ejtették eltusolták, az ügyet eltüntettek többek között egy vádemelési javaslatot is. Meg kell hagyni "Vastag bőr van a pofájukon" Megtiltották sem panaszt sem feljelentést nem tehetek, ez ügyben, hogy miért? Mert minden igaz, és valóság. Feltörték, az email címemet amiről csak a Rendőrség, és én tudtam! senki más. Ezután megtiltották, hogy sem panaszt sem feljelentést nem tehetek! Ha egy egyszerű ember bűnt követ el arra azonnal le csapnak de ezek a hatósági szervek a saját embereik piszkos munkáját takargatják gondolom ők is részesülnek a haszonból. Az ártatlan gyermekek meg had pusztuljanak nem számít a legaljasabb munka a földön ez. Ami szomorú, és érthetetlen hogy a Legfelsőbb hatósági szervek sem tesznek semmit sem ellenük mindenhol van egy beépített emberük akik által megsemmisítenek mindent. Mit Tehetek? Hová fordulhatnék még? Ez már nem panasz mint ahogy a hatósági szervek álcázzák itt emberek élete forog kockán, akiknek minden nap számít, és nincs aki le leplezné ezt a mocskos bűnszervezet.