Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kulzol60

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Furdancs Blog Zsenik otthon I. 2013.12.09 09:02:18
Mi csak álmodtunk róla, ők megcsinálták…A kisipari készítésű, manuális kezelésű vagy CNC gépek alkotói igazi hősök, az ipari forradalom időszakának feltalálóihoz hasonló polihisztorok. A sorozatban látható szerszámgépek megkonstruálásához gépészeti-, gyenge- és…..
kulzol60 2013.12.10 18:38:23
@Tákolmányi: Mindjárt ellágyulok mint a vaj a kenyéren :)

Valojában arrol van szo hogy 2005-ota gyurjuk egymást és iszonyat mennyiségü tudás és gyakorlati tapasztalat gyül össze a lehetö legtöbb szinten .
Probáltuk valamennyire specifikálni a topickokat de még igy is közel 200 topick van , ezekben aztán lehet a cnc-vel kapcsolatos dolgokat kérdezni és irni dögivel .
Egyre népszerübb az épül a gépm xxxx topick lehetöség , ezekbe lehet igazán célra mutato tanácsokat adni és kapni .
A segitség , béna vagyok mindenre jo ami a forumozokat érdekli ( Pc konfig , vásárlás vagy éppen valami kifelyezés magyarázata , szinte mindenki használja aki aktiv ) .
Tudomásom szerint több mint 2000 regisztrál tagunk van és ennek ( valamilyen modon ) kb 8-10% aktiv , ugy hogy bátran lehet kérdezni és infot meriteni az ottani dolgokbol .
Sokunknak ez a hobbink is és mindent beleadunk hogy egy "álombol " müködö projekt lehessen !!
kulzol60 2013.12.10 18:45:23
@kulzol60: Még valami

Lehet nem tudjátok de évente minimum négyszer szoktunk kiállitást szervezni .
A helyszinek : Hatvan - Debrecen - Székesfehérvár - Budapest .
Legközelebb Debrecenben lesz 2014 áprilisában ( 2 vagy 3 napos ) info folyamatosan a találkozok elött kb 2 honappal már gyüjthetö .Érdmes naprol napra olvasni mert lehetnek érdekes változások , szállás , utiköltség vagy akár tombola nyereményben .( áprilisban pl egy kissebb komplett gép lesz az egyik dij , ezt éppen én adom ezért is tudom :)