Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tyutyu81

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiadó:Frontiers Honlap:facebook.com/GiantRockBand Elképzelhető, hogy az olvasók jobban jártak volna, ha ezt a recenziót Túrisas haversrác/kolléga/egykori diáktárs írja, hiszen egyrészt tavaly márciusban ő posztolt a Giant grunge által csúnyán elkaszált klasszikusáról (Time To Burn, 1992) az…..
 .  . A remake/reboot dömping kellős közepén szerencsére fel szoktak bukkanni erős és karakteres megoldások. A "Mad Max" újragondolása is egy ilyen üdítő kivétellé vált, ahol nem volt gond Gibson hiánya és a narratív megközelítés, a pazar látványba csomagolt…..
Igazi jelenség volt. Voltak eme jelenségnek egyedi, rendkívül egyedi, mondhatni: furcsa kivetülései is, de pont ezért emelkedett ki ő a tömegből. Félig-meddig mentoromnak mondanám, legalábbis ő volt az, aki megmutatta nekem, mit kell, és mit nem szabad komolyan venni ebben a…..
Legalábbis a tengerentúlon, aztán meglátjuk itthon mennyire csinálnak rétes tésztát a dologból. Az első felvonást az Államokban októberben mutatták be, itthon decemberben került a mozikba a film - ha ez adhat bármiféle kiindulási alapot. A rendezést a Citadelát dirigáló Ciaran…..
tyutyu81 2014.07.24 18:43:07
Be kell valljam az utóbbi évek mozis horrorjai nem nyűgöztek le, sokukat unalmasnak, érdektelennek találtam, folyamatosan érkeztek az újabbnál újabb „igaz történeten” alapuló ördögűzős filmek, amik közül egy sem nyerte el a tetszésemet, bár nem kizárt, hogy ezzel csak én…..
Kicsit megpihentünk a múltkor elkezdett listával, amelynek első részét itt, a másodikat pedig itt találod.  A legjobb pedig az lesz ha belekezdünk ismét azon filmek sorába, amelyekkel kapcsolatban az utóbbi időben felröppent a hír, hogy bizony remake lehet belőlük. I Saw The…..
Horror-Mirror Igazi western-horror! 2014.03.09 18:53:05
Őszintén szólva eredetileg négy filmről írtam volna, de az elsőnél kapásból annyi gondolatom támadt, hogy megérdemelt egy külön posztot. Remélem nincs harag.   Túlvilági bosszúállók / Rémjárók - Gallowwalkers (2012)   Rendezte: Andrew Goth A film, ami attól vált…..
Tom Six elmondása szerint a trilógiából ebben erősítettek csak igazán rá a fekete humorra. És amíg az első két rész inkább európai volt, addig az utolsó már leginkább amerikai lesz, nagyobb költségvetéssel, jobb zenével és egy XXL-es emberi százlábúval. A sztori egy …..
. . Hollywood újabb kiaknázatlan területet fedezett fel nemrég. Elmondhatjuk, hogy nagyjából a "2012" óta nem volt szerencsénk egy jóféle zúzda-púzdához, plusz még jóféle szandálos film is hiányzik egy ideje a repertoárból (mondjuk a Spartacus-szal túl lehetett élni).…..
tyutyu81 2013.12.23 15:10:09