Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emami Bácskai Béláné

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kirajzolódik egyfajta láncolat abból, ahogy az MSZP-ben történnek az események. Kiszivárog egy több hónapos Orbán-beszéd, amelyben Hiller Istvánról, mint nemzetben gondolkodó szocialista vezetőről beszél. Néhány napja kiderül, hogy az MSZP irodáit, Csányi Sándor egy cége…..
Emami Bácskai Béláné 2015.10.13 19:48:00
Én már nem lepődöm meg semmin. Ezt megelőlegezném, mielőtt bármit írnék a mezőkövesdi röfiböfiről. Persze simán lehet, hogy csak bedobták viccből a nevét a nagy NAV-elnöki kvízben és röhögve nézik a reakciókat. A legnagyobb poén e tekintetben kétségtelenül magának…..
Összeállt az olimpiai mutyi kezdőcsapata: Orbán Viktor, Vona Gábor, Tóbiás József és Karácsony Gergely. A kilométeres várólisták, a százezres tandíjak, a négymillió szegény ember körbedrótozott hazájában. Ebből az MSZP szerepvállalása különösen figyelemreméltó - és…..
Tisztelt munkahelyi terror.   Évek óta olvasója vagyok a blognak, de nem gondoltam, hogy egyszer majd én is fogok ide írni. Aztán beütött majd egy éve krach és olyan magas szintű megalázásban volt részem amit még a leghalálosabb ellenségemnek sem kívánok. Most 1 év után…..
A minap szemtanúja voltam (sokad magammal), hogy mit művelt Kulka János, amikor a Szent Irma út, és a Peresztegi út sarkán lévő benzinkútnál betért a shopba, hogy fizessen. Erről a benzinkútról tudni kell, hogy a tulajdonosa egy Győző nevezetű, önfejű, öntörvényű ember, aki…..
Emami Bácskai Béláné 2014.05.28 10:38:35
@jani69: @Mille38: Nagyon megdöbbentő írás.A benzinkút veszélyes üzem.Ott hülyéknek nincs helye.Én magam láttam, hogy milyen laza az üzemeltetők hozzá állása, még a kúthoz odagyalogoló cigarettázóra sem szólt rá a tulaj, pedig tudva levő, hogy nyílt láng használata tilos a benzinkút környezetében.Itt az emberiesség a fő kérdés, nem a tűzbiztonsági szabályzat.De kérdezem én ,egy ilyen zavart ember tettéért ki fizet, és beláthatatlan konfliktusokat idézhet elő.Potenciális bomba.A szociális foglalkoztatókra kellett volna költeni a beléptető kapuk helyett.Még nem késő.
Többször írtunk már ezen a blogon arról, hogy nem lehet véletlen az Összefogás körüli bénázás (itt , itt és itt), és konkrétan Bajnai kettős, MSZP-Fidesz présbe szorítása az önálló ambíciói feladásának érdekében, nem véletlen Mesterházy gyanúsan gyenge ellenzéki…..
Emami Bácskai Béláné 2014.04.22 11:27:10
@1bitang: Színház az egész világ.Csak a szereplők változnak.Ezt felismerni nem nehéz.
A szíve az embernek azért néha megsajdul, látván a biodíszletként használt szegényeket, akik közül én is egy vagyok, és még Te is lehetsz.
Ha kérem, ez a dramaturgia, az előadás végére mindenki megkapja a magáét, ami jár neki.A jóért a jót, a gonoszságért a lelkiismerete felébredését, és a saját önbecsülésének - ha egyáltalán volt - a soha vissza nem szerezhetőségét.Ja, és a darab címe:Életünk.