Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VérMiki

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit belterjes lesz most ez a poszt, mert az eheti alany kedves ismerősöm, Páll Zsófi alias Sophiaso. Cserébe viszont nettó játékcsaj, nincs semmi csapda, nem jár úgy senki, mint múlt héten, amikor egy pixelló fogadta a címlapról ide kattintókat. Zsófi az IDDQD…..
VérMiki 2014.02.16 09:55:16
s+
Ezek szerint a Broncos 19-14 arányban nyer a Seahawks ellen. Ki meri megtenni? #thesimpsons predicted it! @SuperBowl forecast in the "Bonfire of the Manatees" (S17) episode from 2005. #SB48 pic.twitter.com/cEPfaQlRrM — The Simpsons (@TheSimpsons) January 31, 2014 ..
Egy évig terjedő szabadságvesztéssel lesz büntethető, aki mások becsületének csorbítására hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang-, illetve képfelvételt készít. Aki elérhetővé teszi, két évig, aki pedig nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős érdeksérelmet okozva…..
Tíz perccel hosszabb, hamarabb kezdődő Híradót kapnak az ATV nézői hétfőtől. A bővített műsoridőhöz nagyobb stáb dukál, sőt, az időjárás-jelentés és kap egy saját szerkesztőt, komolyan. A Híradó 17:45-kor kereskedelmi félórás (22-15 perc + reklám), 18:45-kor 33…..
Hiába no, csak az nem követ el hibát, aki nem dolgozik, ugye, Rákay "Philip" Kálmán Szabdság tér '89 című történelminek szánt esztrádműsorán meg 62-en munkálkodnak, és hát ahol ennyien vágnak fát, ott a forgács mennyisége is nagyobb lesz. A műsorfolyam legutóbbi…..
VérMiki 2014.01.28 10:54:06
@KopaszMercis: elhiszem, hogy a fasszopáshoz értesz, de ezen kívűl te annyi mindent nem értesz, hogy rajtad nem segítene, ha ezt az egyet felfognád :(
Van élet az Édes élet előtt: Az élet showja. Ezzel a szlogennel állítja hétfő estétől csatasorba a Tv2 a legújabb műsorát, Az élet showja című, fogalmazzunk úgy „civil realityt”. Ami a sajtómunkásoknak tartott tesztvetítés alapján tényleg pont olyan, mint az Édes élet,…..
VérMiki 2014.01.27 14:11:04
A köztévé idén is rászánt pár száz millió forintot arra, hogy bebizonyítsa: a mai magyar popzenéből igenis ki lehet választani harminc olyan dalt, amiből a közönség és a szakmai zsűri majd kiszedi azt az egyet, ami megfelelően képviselheti a Nemzetet, így csupa nagy betűvel,…..
VérMiki 2014.01.26 15:16:52
@BélaBácsiTudja: hogy náci fidSS pártkatonák szerkesztik, és nem olyan pártatlan, mint az ATV, vagy az RTL Klub...

ja és, hogy nem szerepeltetik Demokrata Dopeman-t, minden értelmiségi liberális választott szellemi vezetőjét
ez már elve rasszizmus