Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ϟϟϟ

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azon tűnődöm, vajon miért figyelem rokonszenvvel Hosszú Katinka küzdelmét a magyar úszók szövetsége ellen. Alighanem azért, mert bajai. Atlétaként sokat edzőtáboroztam a Sugovica és a Duna találkozásánál fölvert sátrak közti mezőn. Mi több: tizenhat évesen a bajai futópályán nyertem az első…..
Ha kitilt egy liberális média, pl. egy onlájn lap, blog, fórum, stb., egyesek azt mondják: ez a média nem is liberális, hiszen a liberalizmus megengedő. Ennél nagyobb tévedés nincs is, ez egy ballib mítosz ismétlése. Nem, ha egy liberális média kitilt téged, akkor pontosan ezzel…..
2015-ben is elkészült a rangsor, amely megmutatja, hogy mekkora a sajtószabadság különböző országokban. Az alábbi térképen pedig az Európai Uniós országokat láthatjuk, ahol a zöldebb területek nagyobb sajtószabadságot jelölnek, míg az egészen narancssárga területeken jóval…..
Jobbegyenes Gucci világ 2015.04.28 14:27:22
Bő két héttel a tapolcai fiaskó után az ember talán azt remélte, hogy a kormánypárti politikusok fejében végre megszólal a vészcsengő és a teljes erodálódás felé vezető utat elkerülve, visszavesznek a gyomorforgató arroganciából, felsőbbrendűségből és megpróbálnak…..
Avasalján Gyermek éheztetés 2015.04.09 10:00:00
Miskolcon nincsenek szegények. Na nem dr. Kriza Ákos táltosodott meg és lett olyan jó városvezető, hogy mindenkit munkához és tisztességes fizetéshez juttatott, nem erről szó sincs. Mindössze aljas reklám, hülye büszkeségből levették a szegényekről a szegény…..
ϟϟϟ 2015.04.10 16:51:01
@medium size devil: Amíg ő győzködi őket, addig a libsik etessék a cigányokat, és járassák cigánypurdék közé a gyerekeiket! Mutassá(to)k meg, hogyan kell „integrálni” szegínromákokat! Figyelünk és drukkolunk.
   Alighanem igazuk van azoknak, akik szerint a nyereg alatt puhított fifikás agyvelővel szemben valami kívánatosabbat kellene felmutatni fogyasztási célból a magyar embereknek. Világosat, magától értetődőt, vállalhatót, olyat, amivel érzelmileg is azonosulhat a modern európai…..
Miközben megy világszerte az agyatlan énvagyokcharlie-zás, itt az idő bátran kimondani: Nem vagyok Charlie Hebdo! Lássuk csak mi történt Párizsban: fanatikus muzulmánok fanatikus liberálisokat gyilkoltak. A gyilkosok fanatikus muzulmánok, akik szerint a gyalázkodó karikatúra jogos…..
  Külügyér, aki mit sem ér...   Igaztalan a cím, helyesebb lett volna azt írni: Külügyér, aki mit sem ért el, mert Amerika nem barátunk.                                                                                      Más okból is…..
ϟϟϟ 2014.10.27 16:01:07
Modorosblog The Human BI 2014.03.25 08:22:47
Nem érted? Nem tudsz angolul? Nem tudod, mi az, hogy BI? Hát igen. Vannak azok az emberek, akik büszkén hencegnek azzal, hogy nincs tévéjük, nem hallgatnak rádiót, nem olvasnak újságot - nem néznek se Barátok köztöt, se focit, se Éden Hotelt, se Budapest éjjelt, se Walking Deadet,…..
ϟϟϟ 2014.03.25 10:41:23
Gratulálunk az IKSZ-alelnök, gyerehaz.org alapító Azbej Tristannak, aki hazajött, nekiállt hazacsábítani a magyar fiatalokat, majd el is ment. Tel-Aviv-ba, fasza kormányzati állásba. Remélem már a beachen csapatja goa zenére, zsebében a kicsempészett Túró Rudival!"Azbej…..
A kis csalást alapvetően elnézi a magyar társadalom és ugyan a korrupció burjánzása általánosnak mondható a régióban, de azért nem lehet mindent a poszt-szocializmusra fogni. Martin József Péterrel, a Transparency International Magyarország ügyvezető igazgatójával…..
Zseniális vadhajtásokat termel ki a magyar bulváripar, itt van menten VV Cristofel, aki azt vallotta tegnap a bíróságon, hogy csak azért verte csalánszájú csaját, VV Veronikát (akivel a névazonosság ellenére sincs rokoni kapcsolatban) mert a nő kábítószert fogyasztott. VV…..
ϟϟϟ 2013.12.11 14:09:14
@maczkourfi: Biztos ezek járnak a kettessel vizsgázott plasztikai sebészekhez.
Y-GEN Szegénynek lenni nem bűn! 2013.12.10 15:31:41
Ma reggel egy V. kerületi aluljáróban követett el szabálysértést az Együtt-PM két politikusa és aktivistái. Fel is jelentettük magunkat életvitelszerűen közterületen tartózkodásért. Az akcióról a HVG.hu készített videót. Fel szerettük volna rá hívni a figyelmet,…..
ϟϟϟ 2013.12.11 14:07:17
Képelemző sorozatunk egy újabb epizódjához érkeztünk. Ez egy olyan kép, amin egyszerűen nem tudtam túllépni anélkül, hogy ne írjak róla. Igazi gyöngyszem! A történet kétszereplős. Politikában tájékozatlanok számára pedig jöjjön egy kis háttérelemzés: Az Orbán…..
Hát akkor beszéljük meg ismét ezt a dolgot, mert az érdeklődés nem szűnik - részünkről sem. Sokadik rész. Elsősorban lépjünk túl a szokásos alaptételeken: Félmillió: vagy igen, vagy nem - akár több is lehet az új állampolgárokkal együtt, mindegy. Kitűnő: na ez már…..
Istvánffy András írása Csütörtök este a NAV belvárosi irodája előtt a 4K! demonstrációján jelképesen befizettem egy gramm fű után az áfát, 2000 forintra számolva 540 forintot, majd elszívtam egy spanglit. A rendőrök kivárták, amíg végigszívom (közben végig…..
ϟϟϟ 2013.12.09 14:43:29
ϟϟϟ 2013.12.09 14:49:21
@Bobby Newmark: Akkor kurvára félelmetes maffia állhat mögötte, ha nem tudják érvényesíteni az üzleti érdekeiket.
Gyakorlatilag a bioélelmiszerek megjelenése óta megy a vita azon, mennyivel jobbak is ezek a termékek a nem bio változatoknál. Egy tanulmány szerint egészen könnyen képesek vagyunk becsapni magunkat. Ezúttal kivételesen nem brit, hanem svéd felmérésről van szó, a végeredmény…..
ϟϟϟ 2013.12.09 11:17:08