Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laci Ifj Moldván

64 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv Harcosok!   Régen nem írtam, el voltam foglalva mindenféle dologgal és megcsömörlöttem kicsit a hülyéktől. Igazából kicsit elfogyott a munícióm a blogíráshoz, elhagyott az ihlet, annyi hülyével találkoztam az elmúlt fél évben. Nem komplett hülyével, csak a sportban…..
Üdv Harcosok! Elég régen nem írtam, ennek több oka volt. Az egyik, hogy eléggé elfoglalt voltam, nem maradt erre is energiám. A másik, hogy picit megcsömörlöttem az emberek sporthoz, ezzel együtt az élethez való viszonyától. Lehet bennem van a hiba, de egy biztos, azért mert a…..
Laci Ifj Moldván 2014.11.30 19:54:51
Üdv Harcosok!     Eddig általában, mindig arról volt szó, hogy mennyi mindent kell csinálni. Kajálni, edzeni, állatnak lenni:), stb.. Arról beszéljünk, mikor van az amikor nem kell semmit csinálni:). Sokan ezt szeretik elfelejteni, pedig nem nehéz semmit sem csinálni. Azt vettem…..
Üdv Harcosok!   Vissza, visszatérő probléma, hogy ennyi információs portál, könyv, cikk után sem tudják eldönteni az emberek, hogy hogyan kell kajálni edzés után. Igazából azt sem tudják, hogy kell egyáltalán kajálni, de ebbe most ne menjünk bele. Maradjunk az edzés utáni…..
Üdv Harcosok!     Muszáj írnom egy picit, megtámogatva a kétségbe esett nőket, akik végre elkezdtek mozogni, de nem jönnek az eredmények, nem mindig mutat kevesebbet a mérleg a méréskor. Most kétszer futottam bele ebbe, és nem akarom, hogy az ilyen akadályok miatt,…..
Üdv Harcosok!   Vigyázzatok támadnak a hülyék!   Elképesztő, hogy manapság, mennyi tudáshoz juthatunk hozzá, minden témában. Így a sport témájában is természetesen. Azt hinné az ember, hogy ezzel párhuzamosan, az emberek, információigénye is megnő, és szeretne…..
Üdv Harcosok!   Nem biztos, hogy a sporthoz kapcsolódik az, amiről írni akarok, de azért mégis. Ki kívánkozik belőlem ez az írás. Első blikkre nincs köze a sportokhoz, de jobban átgondolva, igenis van. Az ember elhülyüléséről szeretnék firkálni, mert sok dolgot nem értek…..
Üdv Harcosok!       A múltkor, elvetemült ötlettől vezérelve, csináltunk egy mini riportot egy átlagos, hétköznapi sportolóval. Persze ez az érdemeit nem kisebbítette, hanem ellenkezőleg. Ezen felbuzdulva, gondoltam megkeresek, olyan emberkéket, akik valamit sportolnak,…..
Üdv Harcosok!     Sokszor hallom, és olvasok olyan szöveget, hogy nagy étvágy, óriási étvágy. Azt hiszik emberek, hogy azért esznek sokat, mert nagy az étvágyuk, tehát, ha elveszik az étvágyukat, akkor kevesebbet fognak enni. Hatalmas csapda ez, és félreértés. Erről…..
Üdv Harcosok!   Lassan az egész világ a külsőségek világa, az ember a külsőségek embere, tisztelet a kivételnek. Sajnos a sportban sincs másképp. Előbb fotózzák magukat a gyíkok, mint hogy elmennének sportolni, ha "neaggyisten" sportolni kezdenek, jajajaj, akkor jönnek ám…..
Laci Ifj Moldván 2014.03.27 07:14:41
@Narancskommunista: Üdv! Ez pontosan így van!
Mire jó a konditerem? Hát dumálni :) Régi ismerőssel találkoztam, aki mostanában fut, nem is keveset. Elkezdtünk beszélgetni, és olyan jó dolgokat mondott, hogy úgy gondoltam, hasznos lehet sok embernek. Elhívtam dumálni, kreáltunk egy ad-hoc riportot.       - Mikor…..
Laci Ifj Moldván 2014.03.24 18:57:55
@Narancskommunista: Szia!
Én is így csináltam, amikor futni kezdtem. Szó szerint minden nap amikor futottam, többet futottam, mint előtte. Persze ez sokszor csak párszáz méter volt. Szerintem ez addig igaz amíg elérsz egy jó szintre, magadhoz képest. Szerintem már Ő sem fut, mindig többet, főleg, hogy azért versenyek jönnek és arra nem így kell készülni. Nálam ez 10 km-ig volt így, utána estlegesen futottam, mert már nem volt olyan fontos a futás. :)
Üdv!
Üdv Harcosok!       Sokan nekiállnak sportolni, mozogni egy kicsit. Fogyni, izmosodni, ki, mit szeretne. Sokan hajlandók edzeni, normálisabban kajálni. Már beszéltem arról a gondról,, hogy az emberek nem hajlandók egy adott témában tanulni, ismereteket beszerezni. Inkább…..
Üdv Harcosok!       Remélem ez a rész már nem nektek szól, csak az újonnan érkezőknek. Hiszem, hogy ti már tudjátok az alapvetéseket. Egész egyszerűen kicsit máshogy, de le kell írnom ezredszer is ez a fogyás kontra mozgás dolgot.   Olyan téveszme van még mindig sok…..
Egy sportot tudtam, hogy soha nem fogok művelni, akármi történjék.Ez a futás, pontosabban kocogás. Utáltam már a látványát is.Egyik nap aztán láttam egy futót, futott kifele a városból. Olyan jól nézett ki ahogy csinálta, könnyedén, lazán. Gondoltam meg kellene próbálni, de…..
Laci Ifj Moldván 2014.03.14 15:09:51
@Narancskommunista:
Üdv!
Az erőnlétet nem ok,okozatként értettem, de mindegy.
Köszönöm a "pozitív" értelmezését a posztnak!
Üdv!
Laci Ifj Moldván 2014.03.16 08:50:36
@Narancskommunista:
Üdv!
Nem baj, ha nem egyezik a véleményünk, szerintem ezért éppen írhatsz, ha gondolod! Azzal, hogy nem írsz, aláírod, hogy te sem bírod a kritikát. Amennyiben nem fogadnám a kritikát, egyszerűen kibasználak és kész:). Jó meglátásaid vannak, de kicsit negatív vagy szerintem. Mintha nem értenéd a lényegét az írásoknak, vagy csak simán kekec legény vagy:). Lehet nem jön le, de én csípem a futást, és a futókat, sok futó, bringázó ismerősöm van. Ők nem sérültek be! Én annak is örülök, ha valaki olvassa a z irományaimat! Szerintem ha tudod, olvasd el a többi blogot, és írj nyugodtan, lehet egyszer egyet is fogunk érteni!
Szia
Laci Ifj Moldván 2014.03.17 16:46:03
@Narancskommunista:
Üdv!
Látod, ezzel az írásoddal, egyet tudok érteni teljesen! Az arany középút lenne a megfelelő, ez alól kivétel ha valaki egy bizonyos sportért van megveszve, mert azt az embert, nem fogják érdekelni az esetleges negatívumok, vagy hátrányok sem!
Üdv!
Üdv Harcosok!   Kicsit elfelejtettem folytatni, a 35. részben taglalt bevezető, bemelegítő, rávezető időszakot. Most pótlom. Ami történt a testeddel, rájöttél, hogy van:)! Vannak izmaid, fájnak, és elkezdtél fogyni. Persze, ha betartottad a kaját. Egyre jobban érzed magad,…..
Üdv Harcosok!   Csokorba szedem kicsit a leggyakrabban elkövetett hibákat, amelyek gátolnak abban, hogy lefogyj, vagy erősödj, vagy egyáltalán fejlődj, abban amit csinálsz. Talán pár ilyenről, már volt szó, de most megpróbálom az összeset ide gyűjteni amit én annak…..
Laci Ifj Moldván 2014.03.06 10:59:59
@leanderes:
Szia!

Köszönöm, hogy ezt leírtad! Az ilyen emberek miatt írom ezt a blogot:), mit Te. Gratulálok a döntésedhez, sok kitartást kívánok, tudod "célok":)
Nyugodtan írj, ha megakadsz, próbálok segíteni!

Üdv!
Üdv Harcosok! Az utolsó 40 részben írt cikkem,szült egy csomó kommentet. Az az érzésem támadt mintha félreértenék páran a cikkben foglaltakat, illetve a lényeg felett elsiklanának. Ezért írok egy 2. részt a puncitapsolós cikkhez, hátha így világosabb lesz. Nem…..
Laci Ifj Moldván 2014.02.26 18:25:20
@Narancskommunista:
Üdv!
Köszönöm, hogy leírtad a véleményed! Képzeld mi
lenne, ha mindenki ugyanazt gondolná, mint én.:) Akkor indulhatnék a választásokon! :)
Irtad, hogy "nem értem meg", én nem akarok megérteni semmit, itt az én nézőpontjaimat írom le ezekkel a dolgokkal kapcsolatban. Akinek nem tetszik az leírja, vagy nem olvas többet, ez ennyire egyszerű! Én sem sírdogálok, hogy sokan nem értenek meg engem, mert nem ez a cél! Valaki profitál ebből a blogból, valaki meg nem, ilyen a világ!
Még egyszer, köszönöm!

Üdv!
Laci Ifj Moldván 2014.02.27 11:30:24
@Narancskommunista:

Üdv!

A véleményemet tartom, az hogy neked más a véleményed elfogadom, de nem kell megértenem! Mindenki úgy edz, ahogy akar.
Elolvastad, véleményezted, szerintem lépjünk tovább, vagy te is írj egy blogot, ahogy te csinálnád.
Amit én nem értek, az a köszönés hiánya, bár biztos van rá magyarázat!

Üdv!
Laci Ifj Moldván 2014.03.06 10:55:53
@Narancskommunista:

Szia!
Én úgy gondolom, hogy a netes kommunikáció, éppen ugyanolyan, mint a való világban. Itt sem történik máshogy, mint egyébként, az ember bemegy "valahová" és kommunikál.Szerintem itt is alap a köszönés, persze lehet maradi vagyok:) Engem idegesít! Főleg pénzbe nem kerül, abból még baj nem volt ha köszönt az ember:), de nem bántani akartalak.
Köszönöm a véleményed, igazából egész más a blog fekvése, ha az ember az elejétől elolvasta. Nem kell erőltetni a konditermet, ha nem tetszik. Azért érdemes kipróbálni, hogy tudd mit hagysz ki :) Persze én elfogult vagyok:)Üdv!
Üdv Harcosok!     Olyan filmes élményben volt részem, amelyet meg kell osztanom veletek. Sporttal kapcsolatos dokumentumfilmet még nem láttam. Bár szerintem, ilyen formában ez a film egyedülálló. Amit tudni kell a filmről, hogy egy erősportokban híres és eredményes ember…..
Üdv Harcosok!     Sokan vannak akik elkezdenek mozogni, jól kajálni. Viszont sajnos ezen emberek nagy része, előbb-utóbb abba is hagyja, amit nagy nehezen elkezdett. Ez nagyon elszomorító. Az érdekes az, hogy olyan is abbahagyja, akinek vannak eredményei, és jobban érzi…..
Üdv Harcosok!         Szerencsére egyre több ember kezd el mozogni, változtatni az életvitelén, fogyni, ésszerűbben étkezni. Ezzel párhuzamosan osztódással szaporodik azok száma, akik plasztikázással akarják megoldani a külalaki problémájukat, túlsúlyukat.Itt a nagy…..
Üdv Harcosok!     Már régóta szeretnék erről a témáról írogatni egy keveset, de valahogy mindig elmaradt. Mostanában nagyon sokat hallom, már-már szállóigeként, hogy nem másoknak kell megfelelni, meg le kell szarni az emberek véleményét, magunknak kell megfelelni, stb.. A…..
Üdv Harcosok!     Az elmúlt napokban, nem sok kedvem volt írni, az Ukrán helyzet annyira elszomorított, hogy azt gondoltam, ki nem szarja le ilyenkor a sportról írt hülyeségeimet. Egyszerűen úgy éreztem, nincs jogom ezekben a napokban ilyenekről írni, amikor ott mesterlövészek…..
Üdv Harcosok!     Ez a poszt azoknak szól, akik nem most kezdték a mozgást, és az életmódváltást. Azoknak szól akik különbek a 2 hét után abbahagyó, akarat-gyenge hupikék-törpikéknél, akik már minimum 1 éve rendszeresen edzenek, sportolnak, és diétáznak, vagy így,…..
Laci Ifj Moldván 2014.02.19 16:45:51
@doggfather: Üdv! Akkor én is örülök! :)
Laci Ifj Moldván 2014.02.19 16:46:33
@Szinvai Gábor: Üdv! Akkor már megérte megírni, sok sikert :)!
Üdv Harcosok! Eszembe jutott, hogy sokan, már nem 20 évesek, de mégis sportolniuk kell valamit. Változtatniuk kell az életvitelükön, a kajáláson. Ebben a korban jön el, hogy lelassul az anyagcsere, egyre gyorsabban jönnek fel a plusz kilók, akár hölgy, akár férfi a delikvens.…..