Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jeangenet

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arra biztos mindenki emlékszik, hogy 2012-ben Budapest elfoglalta az őt megillető helyet a világ hipszterfővárosának trónján. Menőbb város azóta sincs az egész világon, de azért bevallhatjuk, arra még mi sem számítottunk, ami azóta történt. Magyarországon 2013-ban minden…..
jeangenet 2013.12.11 11:27:06
@henrimichaux: önmagad égeted az ilyen hozzászólással.

"Ez tipikusan egy olyan könyv, amiről elolvasás nélkül meg lehet mondani, hogy egy kalap szar."

Egyfelől már Ákos is megmondta (pedig hozzád hasonlóan ő sem egy nagy géniusz), hogy a szar önmagában nem kritika. Érthető is, hogy miért: nincs mögötte érv, csak fika.
www.youtube.com/watch?v=Z4Zs54iVM_0

Másfelől pedig, hogy olvasás nélkül fikázol le egy elsőkönyves szerzőt... Pusztán téged minősít, ehhez nincs mit hozzáfűzni, komolyan, ezt először azt hittem, hogy viccből írod. Ebből az egy mondatodból tökéletesen kivehető valami kicsinyes beposhadt sznobság... Rosszul van az ilyentől a normális ember.

Különben is menj a picsába, ha szerinted hazánkban gyenge az irodalom. Lehet nem szeretni olyan szerzőket mint Kondor, Eszterházy, Nádas vagy Kertész Imre, de nem elismerni őket kifejezetten fogyatékosság(nem hasonlítgatok, te hoztad fel mind a nemzetközi, mind a haza magas irodalmat).

És még valami: ha már basztatod a másikat, legalább érvelnél. Bizonyítsd be, hogy te olyan okos vagy, hogy tudod mi történik a nemzetközi irodalomban: hozz fel legalább példát, mert így önmagában elég vérszegény volt a megnyilvánulásod.
jeangenet 2013.12.12 13:30:10
@Dirty Ho: csacsajok.blog.hu/

legalább neked van egy kiváló blogkezdeményezésed

amúgy tudtommal a krimiírók sem feltétlenül gyilkolnak embert ;)
jeangenet 2013.12.12 15:43:24
@Dirty Ho: király lenne ha mutatnál egyetlen linket is, amiben azt állítja, hogy önéletrajzi, mert én nem olvastam