Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hankó Zoltán

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hírmédiában csökken a szakmai alapú érvényesülés, ugyanis szakadék tátong az állami támogatást élvező és nélkülöző médiumok között. Utóbbiaknál komplex üzleti modellre van szükség, hogy pénzügyileg is sikeres legyen működésük, és fent tudjanak maradni. De milyen utat jár be a hirdetőktől befolyó…..
A Neticle Technologies által készített szövegelemző függvények most már bárki számára elérhetőek idén júliustól. A Neticle Semantic API képes automatikusan, emberi pontossággal vélemény- és tartalomelemezni a magyar nyelvű szövegeket. A csapat saját termékeinek fejlesztési…..
Hankó Zoltán 2015.08.18 08:14:31
A api.neticle.hu/demo.html 404-es oldalra mutat :(
Hankó Zoltán 2015.08.18 08:15:02
@HankóZoltán: Na már meg is javult :D
Az alábbi cégek és személyek közreműködése esetén ajánlott az affiliate programokat elkerülni, mert a kifizetések késésére, elmaradására és esetleg a cég hirtelen eltűnésére kell számítani: Greativity Média Kft. (székhely: 1077 Budapest, Izabella utca 3/A.) Greativity…..
Idén is elérkezett a tavasz, melynek elmaradhatatlan velejárója, hogy újra jöttek a Miskolci Egyetemi Napok. Jelen sorok írója mióta az eszét tudja soha ki nem hagyta volna ezt a fesztivált, egyszóval láttam már pár dolgot ott. Megvallom őszintén, némileg fenntartásokkal fogadtam az idei időpontot:…..
Szinte hihetetlen, hogy már 3 éves a blog! Magam sem hiszem el, hogy ennyi idő után is írok posztokat és havonta több ezren el is olvassátok, amit írok :) Ki gondolta volna, hogy lesz olyan posztom, amit 108-an osztanak meg Facebookon, pedig nem vagyok fent a Facebookon?  Vagy hogy a…..
Hankó Zoltán 2014.04.23 21:14:48
Már régen írtam a Google AdSense-ről, így összefoglalom az újdonságokat. A legfontosabb változás az, hogy a számlánkat már dollár vagy euró helyett magyar forintban is láthatjuk. A kifizetési limit 20000 forint, ez alacsonyabb a korábbi 70 eurónál vagy 100 dollárnál. Sajnos ez…..
Blu-ray Blog Moziterem az irodában 2013.12.17 11:48:58
Ultraszélesvásznú monitorok a láthatáron! A szórakoztatóelektronikai világ minden év januárjának első napjaiban Las Vegasra koncentrál, hiszen a legnagyobb gyártók itt mutatják be az adott évre vonatkozó újdonságaikat. 2014-ben sem lesz ez másként, és jó néhányan már…..