Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bitcoinrol

17 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bitcoin ATM: Jelenleg legegyszerűbb Bitcoin vásárlási lehetőséget az Anker klub-ban található Bitcoin automata nyújtja. (költsége: kb. középárfolyam + 5%) Banki átutalással: A MrCoin.eu oldalról regisztráció nélkül, akár 2 órán…..
bitcoinrol 2016.01.29 02:08:03
@breezer: A cikk írásakor a circle még működött a legtöbb hazai bankkártyával, de azóta állítólag (a fórumos tapasztalatok alapján) szigorítottak rajta. Egy próbát megér.
Budapesten, az Anker klub-ban található az első (és jelenleg egyetlen) hazai Bitcoin automata. A képernyő megérintés után tegyük a bitcoin tárcánk QR kódját a gép beolvasó része elé. A helyezzük bankjegyeket beszívó nyílásba. Nyomjuk meg a bitcoin küldése…..
Pár lehetőség a bitcoinjaid elköltésére Magyarországi elfogadóhelyek: 220volt.hu - A legnagyobb hazai elfogadóhely Bitcoins.hu - További magyarországi elfogadóhelyek   Vásárlás: Pock.io, Gyft.com - Ajándékutalványok (Steam, Amazon, Spotify, stb.) Fancy - Hasznos…..
Igen! Létezik egy Bitcoin Testnet nevű hálózat, aminek működése teljesen megegyezik a Bitcoin-éval. Egyetlen különbség, hogy az itt forgalomban lévő coin-oknak nincs pénzben kifejezhető értéke. Hozzunk létre egy tárcát a https://test.greenaddress.it/ oldalon: A megjelenő…..
A megrendelelőlap kitöltése és a Bitcoin-os fizetés kiválasztása után az oldal átirányít a fizetést biztosító partneréhez. Több ilyen cég létezik, ezek közül a legelterjedtebb a BitPay, amely ingyenesen, a vásárlás pillanatában átváltja a Bitcoin-t Euróra vagy USA…..
Elfogadottság: Bár napról-napra egyre több nagy vállalat jelenti be a Bitcoin elfogadást weboldalán (Dell, Newegg, Expedia), még mindig nagyon kevés helyen fizethetünk Bitcoin-al. Instabilitás: A Bitcoin értéke napról-napra változik, nem ritka a napi 10%-os ingadozás. Ez a…..
Gyors és olcsó: Azonnali utalás a világ bármely pontjára, alacsony költségekkel (~14ft), közvetítő intézmény nékül. Egyszerű: Fizetés bankkártyaszám, név és bármilyen egyéb adat megadása nélkül Egyben befektetés is egy feltörekvő, Internetes technológiába Alacsony…..
LTCbányászat Bitcoin kérdések 2014.07.28 12:56:34
Mindent a Bitcoin-ról: http://bitcoin-kerdesek.blog.hu/ BTC HUF árfolyam Bitcon számla nyitás Bitcoin vásárlás Bitcoin előnyök Bitcoin hátrányok Bitcoin ingyen kipróbálása  ..
Töltsük le és telepítsük fel az Electrum Bitcoin tárca programot a https://electrum.org/ címről. (Windows Installer) Indítás után válasszuk a Create new wallet opciót. Ez után megjelenik egy 12 szóból álló, véletlenszerű szöveg. Ezt írjuk le egy papírra és helyezzük…..
A Bitcoin utalás költségét a küldő fél állíthatja be. A jelenleg ajánlott mennyiség 0.0001 BTC (~14ft), de amennyiben nem sürgős az utalás, akkor ennél kisebb díj is nyugodtan megadható. Erre a rendszert fölöslegesen terhelő tranzakciók kiszűrése miatt van szükség, az…..
Jelenlegi 1 Bitcoin (BTC) értéke Forint-ban (HUF): Bitcoin Calculator   Hasznos linkek a Bitcoin árfolyamról: Bitcoin kalkulátor Árfolyam a Google keresőben Hazai Bitcoin kereskedők Legnépszerűbb Bitcoin váltó kereskedése ..
Röviden: Nem. Mivel a bányászás nehézsége rohamosan növekszik (2013-ban 47 000%-al, 2014-ben csak júliusig: 1200%-al) hagyományos számítógépek már régóta több áramot fogyasztanak, mint amennyi Bitcoin-t ki tudnak termelni. Az erre kifejlesztett ASIC Bitcoin bányászgépek…..
Bitcoin magyarul Mi a Bitcoin? 2014.07.23 14:11:00
A Bitcoin egyszerre: Pénznem, Utalási rendszer és Befektetés Használata hasonlít a PayPal-hoz vagy a Skrill-hez, mégis nagyon különbözik azoktól: A Bitcoin hálózat mögött nincs üzemeltető cég, így a Bitcoin senkié vagyis mindenkié! Bárki, aki bekapcsolódik a hálózatba…..
Figyelem! Az Litecoin értékcsökkenése és a nehézség drasztikus emelkedése miatt már nem éri meg bányászni! Bitcoin bányászat     1. Regisztráció bányászközösségbe (mining pool) Én az LTCRabbit-en vagyok, probáltam párat, de ez tünt a…..
bitcoinrol 2014.05.30 12:38:44
@Dan37: A Laptopokat nem folyamatos, 100%-os leterheltségre tervezték, ezért semmiképpen sem ajánlott.
Sajnos a cikk megírása óta 3x-osára emlekedett a bányászat nehézsége (ez harmad annyi profitot jelent), ezért már videokártyákkal se nagyon éri meg bányászni.
Figyelem! Az Litecoin értékcsökkenése és a nehézség drasztikus emelkedése miatt már nem éri meg bányászni! Bitcoin bányászat   Jelenlegi nehézségi szint (2013.12.11: 2 694) melletti kalkuláció: Pl.: ATI Radeon 6950 esetén: 450KH/s = havonta kb 4.8LTC Jelenleg 20-30 EUR…..
Összeszedtem a ma használtan vagy újonnan kapható, bányászásra alkalmas videókártyákat: VideókártyaSebességÁrFt/KHsFogyasztás ATI Radeon 5770 200KH/s 15.000Ft (használt) 75Ft 280W ATI Radeon 6850 270KH/s 22.000Ft (használt) 81Ft 114W ATI Radeon…..
Kezdeti lépések: Végy egy Radeon videókártyát Regisztrálj egy bányászközösségbe Tölt le, állítsd be, és futtasd minél többet a guiminer nevű programot és már jön is a friss, ropogós LTC...ennyi :) Mindent a Bitcoinról: http://bitcoin-kerdesek.blog.hu/..