Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pástor Norbert

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ferenc pápa egy középkori katolikus jövendölésre utalhatott, amikor nemrég kijelentette, „pápaságom rövid lesz” – állítja egy amerikai kutató. Az írországi Armagh püspökének, Szent Malakiásnak 12. századból származó látomása szerint saját korától számítva 112…..
Pástor Norbert 2015.03.22 12:44:03
Amikor látjátok, hogy nyugatról felhő támad, mindjárt azt mondjátok: 'Jön az eső', és úgy is lesz; amikor délről fúj a szél, azt mondjátok: 'Forróság lesz', és meglesz. Képmutatók! Az ég és föld jeleiből tudtok következtetni, a mai idők jeleit  miért nem ismeritek fel? Miért nem jöttök rá magatok,…..
Pástor Norbert 2014.02.21 12:58:56
Ki a Sátán és mi a célja?     A sátán szó ellenfelet jelent, mely (örök széteső) személyre, de nem "személytelen erőre" vagy hatalomra vonatkozik. Ő a „tagadás ősi szelleme”, akit Lucifernek, fényhordozónak is neveznek. Nem mesterkedhet a végtelenségig, hanem csak Isten…..
Pástor Norbert 2014.02.21 12:56:11
A Horvát Ateisták és Agnosztikusok Szövetségének a Facebook-oldalán egy könnyen kezelhető online felületet tettek közzé, aminek segítségével a Római Katolikus Egyházból kilépni gyerekjáték. "Szeretne kilépni a Római Katolikus Egyházból, de nem tudja hogyan? A legfonosabb az…..
Pástor Norbert 2013.12.06 17:56:18
@Zak: Aki ki akar lépni, - valójában, - nincs is bent! Ez nem olyan mint a WC ajtó... Ott vagy kint vagy, vagy bent ... (az sem mindegy!) Keblére nem ölel senki, - legalább is úgy, hogy ne tudj kilépni...(legfeljebb sajnál és imádkozik érted is... )B
Bár még egyszer mondom, - nem kell kilépj, - hisz már bent sem vagy!
Pástor Norbert 2013.12.06 17:59:56
@☉ ☾: Igazad lenne, - ha az egyház nem vállalna és nem látna el közfeladatokat az oktatás, betegellátás kiemelt épületek fenntartása, - karitatív munka, stb.,stb. terén. Ha esetleg ezzel kapcsolatban azt mondanád, - ilyet nem végez, - akkor már nincs is miről tárgyalnunk...