Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mukk Elek

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Libéria potenciálisan értékes tengeri uborka-kereskedelmet folytat Kínával, de Lucinda Rouse újságírónő arról számolt be a BBC-nek, hogy ez a tevékenység igencsak veszélyeztetheti a part menti ökoszisztémát. A tengeri csillaggal rokonságban álló, nyálkás, kolbász alakú élőlények nem érdekesek a…..
Ha már a háeres ilyen-olyan előszűréseket végez: egy huszonéves kiscsaj pontosan hogyan is állapítja meg valaki szakmai rátermettségét ? A marhanagy élettapasztalatával ? Esetleg a világ összes szakmájának a szakmai tapasztalatával ? Mondjon bárki bármit, háereséknél ha a…..
Mukk Elek 2013.12.05 22:07:54
@cavinton: hát, előttem is a lehetőség. Mihelyet benyalom magam a péknél, vagy a hentesnél, már lehetek is beszállító. És felőlem favágók is lehetnének, ha értenének hozzá. Mondom ezt 15 éves multis tapasztalattal. Ilyen helyeken lett önjáró a HR. Egyik pillanatban kiszállításon van, következőben HR-en. Igazi polihisztorok. Mondtam is nekik nem-e vihetek egy ilyen széket. Kérdőn néz, miért pont ezt? Hát mondom, csak beleülök, és mindenhez értek.
Mukk Elek 2013.12.05 22:28:04
@cavinton: Nos, tény, HR mindíg is volt, csak nem annak hívták. Azt is kell csinálni vkinek. De nálunk, nem általánosítok, nem is ez miatt a poszt miatt, kicsi el van billenve. Mellesleg nálam anno tényleg úgy volt, hogy egy HR-es ÉS egy villamosmérnök volt ott interjún. Aztán a HR-es figyelt, mennyire vagyok magabiztos. Mert ugye a szakmai részéből mukkot se értett. De ez így jó is volt.