Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JShaban

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Iránról a legtöbben csak a hírekben hallunk, és általában elég ijesztő (vagy ijesztőnek szánt) dolgokat. Pedig az egykori Perzsia olajban gazdag, változatos ország, rengeteg pozitívummal – derül ki Viktória mai írásából, aki persze a negatívumokat sem hallgatja el, mert…..
JShaban 2013.12.06 09:49:21
@tanato: Elég jól és nagyon vicces :) Nyelvtanárként dolgozik itthon nyelviskolában, szerintem jó a nyelvérzéke. Szoktuk fejtegetni a hasonlóságot a két anyanyelvben :) Nyáron végre befejezem a sulit, és biztos vagyok benne, hogy 1 év alatt nagyon jól fogok beszélni perzsául, hiába itt élünk sok a barát itt is és sokat beszélünk a családdal Iránban :) Szép napot.
JShaban 2013.12.05 15:48:07
@tanato: Valamennyire beszélek Perzsául. Már folyékonyan kéne tudnom, ha a sulim miatt nem két másik nyelvvel lennék elfoglalva . Férjem sosem tanult itt, megismerkedésünk megérne egy könyvet :-D Most itt élünk, meglátjuk, meddig :) Üdv.
JShaban 2013.12.05 15:49:37
@M. Úr: Jól szóltál :) Sógornőmtől órákat vettem sminkelésből, de sosem sikerült olyan szépre, mint az ővék :) Ehhez ugye hozzájárul a más típusú arccsontjuk, szemöldökük stb. Illetve én utálom az alapozót :-D s emiatt az eredmény sem olyan tökéletes. Szépek, na!