Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pepperonka

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi a közös Király Viktor Voice-os, Kállay Saunders András euróvíziós sikerében és a Saul fia Oscar-díjában? És mi köze mindehhez az energiavámpíroknak? A válasz egyszerűbb mint gondolnánk. Sajnos itthon még mindig az a sikk, hogy nem tudunk igazán örülni semminek, a büszkeség helyett a kákán is…..
Sok utasom kérdezi, hogy honnan jöttem, mire én azt válaszolom, hogy from Hungary. Ezt az angolok úgy ejtik, hogy hungry, azaz kihagyják az „a”-t, azaz a szó pontosan úgy hangzik, mint az „éhes”. Sokakat ez annyira felvillanyoz, hogy nem bírják ki, hogy fel ne hívják az én…..
A fiúzenekarok klipjeiben a leggyakrabban (pláne, ha nem túl nagy költségvetésűek) nincs sok fantázia. A videók sokszor egy kaptafára készülnek, és ugyanazokat a jól bejáratott kliséket alkalmazzák, amik miatt a srácok jól néznek ki, szexik, viccesek, ellenállhatatlanok, és…..
Persze ezt eddig is tudtuk, de most akadt a kezem ügyébe egynél több magyar nyelvű női magazin egyszerre. A prímet mindenképpen a Cosmopolitan, Joy, Glamour triumvirátus viszi, amik "vasárnapi koktélpartikról a csajokkal" és "sztárcsajszikról" írnak. Ha ettől még nem kapna a…..
-kb- A hidegháborútól kezdve Kenya alapvetően arra törekedett, hogy betartsa a demokratikus játékszabályokat, szomszédai között mindig közvetítő szerepet vállalt az előforduló konfliktusok békés rendezése érdekében, a terrorizmus elleni harcban pedig az USA egyik…..