Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szamócaábris (törölt)

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggeli rövid tudósítás: Igen, megcsinálták!Hétfőn nem csak a vagyonadóról, gyes-gyed csökkentéséről szavazott a parlament, hanem a képviselői költségtérítés átalakításáról is. Tulajdonképpen csak átnevezésről van szó, mert mindenképp szeretnék elkerülni a Seres…..
szamócaábris (törölt) 2009.06.30 08:11:00
@rolika: én is bizalmat szavazok nekik, de nincsenek különösebb illúzióim
Újabb érdekes biznisz az elvtársaknál, ezúttal Szegeden. 2008 májusában Botka László polgármester és a szocialista városvezetés mondvacsinált indokok alapján több mint 30 év működés után bezáratta a Deák utcai óvodát, ahol 47 gyermeket - köztük 13 speciális nevelési…..
szamócaábris (törölt) 2009.04.14 10:54:52
@rolika: mert a gyerek nem szavaz, a betek meg nem is fog
 Senki nem tévedhetetlen.Gondolom, van néhány olvasóm, aki úgy véli, még az Isten is tévedhet, s erre bizonyítéknak látja, hogy létezem, blogot vezetek stb.Én is tévedhetek: elfogult vagyok bizonyos irányban – nem tagadom -, előfordult, hogy itt a blogon is ellenőrzés…..
Modorosblog Modoros locsolóversek 2009.04.13 08:00:00
Zöld erdőben jártam, akácfára másztam,kiszakadt a LEVIS-em, kifigyelt a ...Szabad-e locsolni? Zúg a traktor, szánt az eke,Elvtársnő, permetezhetek-e?A szobában nő egy páfrány,Meglocsollak, Házisárkány! Nem vagyok én nyuszi,Kell nekem a puszi!Gombold ki a…..
szamócaábris (törölt) 2009.04.13 12:26:31
Hiába, nem tökéletes még a diktatúra kis hazánkban, a cenzúrán van még mit javítani. A négytagú (!) bizottság által nagy nehezen engedélyezett transzparenst végül leszedették a Magyarország-Málta mecs előtt. A "Stop killing the wild birds in Malta!" feliratot a Magyar…..
Modorosblog Káromkodjunk finoman! 2009.04.03 07:59:00
A Modoros káromkodások posztot Joseph Linguist tanult kollégám már tavaly november körül eltervezte, de ezidiáig nem sikerült sajnos véglegesítenie a bejegyzést. Időközben tőletek is befutott pár pompásan finomkodó szitokszó, úgyhogy most boldogan közzétesszük őket.Ha jobban…..
szamócaábris (törölt) 2009.04.03 10:21:43

sz@r,
ßar,
faß,
baßa meg,
b@ssza + ,
qrva,
kizárólag kommentekben

Tudtad? Művészi ambíciók 2009.04.01 07:58:00
 „Több tízmillió forintos kárt okoznak a MÁV-nak a graffitisek” -adja hírül egy közlemény. Magyarországon 2007-ben 137 millió Ft volt a MÁV kára, 2008-ban elérte a 80 milliót. Kezdtem örülni, hogy ez javuló tendencia, de újra csalódnom kellett! A ma esti…..
Üdvözlök Mindenkit :-)A túlzott tulajdonnevesítést visszavezethetnénk a magyar nyelvészek által oly' sokat hibáztatott német nyelvre is, de én az Angol nyelvet tartom minden rossz okozójának. Az ekezetek nelkul? c. bejegyzésemben már utaltam a magyar betűk és a mondatbeli…..
Pártunk és Kormányunk felfedezte az a Fekete Lyukat, ahol éve óta ÖMLIK ki a pénz, és lassan, alattomosan tönkrevágja az országot és a gazdaságot ... A benyújtott adóváltozások keretében a cafetéria felét adóztatnák meg, egy roppant alacsony, barátságos 62%-os személyi…..
Vastagbőr Parlamenti képek 2009.03.31 09:01:00
Volt már ilyen post, de most, hogy a gazdasági válság mellett még kormányválság is van Magyarországon, még érdekesebb, hogy mivel töltik idejüket képviselőink a Parlamentben. Nézzük hát a képeket. Nyugi, nem mind a szokásos alvós/olvasós/telefonálós, a tovább után egy igazi…..
Vastagbőr Egy mindenki ellen 2009.03.25 15:01:00
Kábé ez lehet a mottója az MSZP-nek. Úgy általánosságban is, de most különösen. Előrehozott választást akar az ország többsége, a legnagyobb ellenzéki párt, a Fidesz, vele együtt természetesen a KDNP is, sőt ma Sólyom László is elmondta, hogy ezt szeretné: " Ma már…..
szamócaábris (törölt) 2009.03.25 15:46:39
@laspalmas: bocs de először azt hittem valami vicc.

Jól ki fognak górni a Fidesszel? juj juj.

Minden egyes nap ami a válsztásokig még hátra van, a Jobbik erősödését hozza.

Mert ugye mit mondanak a népek: a fidesz se csinál semmit.

Vidéken a legkisebb faluban is sorra szerveződnek a Jobbik csoportok, napról napra többen lesznek, és nem csak a szinpatizánsok, de a tagok.

( a mi falunkban az előző választásokon 9%-ot ért el a jobbik, mit gondoltok most mennyien szavaznának rájuk? )

Hajrá Feri! Csak így tobvább!
Vastagbőr Top hirado.hu 2009.03.25 12:31:00
"Magyarország az összeomlás szélén, nincs (új) minelnök, csak válság. mindeközben a legfontosabb hírek a közszolgálati MTV híradójában. bat" - jött emailen.                ..
szamócaábris (törölt) 2009.03.25 13:32:29
@Kartársnő [Korrekt]: Csak ne panaszkodj, még nyakadra küldenek egy revizort ha sokat ugrálsz.

Mezőberényben lehet valami a vízben.... A 18 kommentelőt feljelentő igazgatónéni után egy újabb közéleti szereplőjük fürdött be az internettel. Csávás István fideszes önkormányzati képviselő a következő üzenetet tette közzé az iwiwes üzenőfalon: "Kapjátok be a BNO…..
70 hektár az 700 000 négyzetméter. 0,7 négyzetkilométer. Vízparton még értékesebb. A Velencei-tó partján pedig egyenesen aranyat ér. Íme, a remek földterület Sukoró, az M7-es autópálya és a Velencei-tó között.     "Március végén áll a nyilvánosság elé a…..
"Alapítóinknak a kuratórium számára meghatározott célja a hátrányos helyzetű, elsősorban roma származású gyerekek esélyegyenlőségének, iskolai sikerességének megteremtése. Úgy gondoljuk, hogy a lehető legjobb minőségű oktatás, a modern globalizálódó világnak…..
Vastagbőr A KDNP fallosza 2009.01.27 11:01:00
Mint ahogy a tökös pornósztár is minden macában meg akar mártózni, úgy próbál a KDNP is a saját rúdjára ráhúzni minden újdonságot. A KDNP vesszőjét úgy hívják, hogy szabad vasárnap.A gond csak az, hogy a KDNP kislurkója olyan pici (jelenleg 7-8 ezer támogató, Misi Mókussal…..
Vastagbőr Az úrinő 2009.01.27 15:10:00
Szűcs Erika szociális miniszter, no comment.Tiszta időutazás egy kellemes MSZMP kongresszusra, valahová a 80-as évekbe. A HírTV stábja akár még hálás is lehet, hiszen az elvtársnő lövethetett is volna, de most -szerencséjükre - elviccelte  ... Ugye az éhség nagy úr.....
Az alábbi írás szerzője "egymilliomod" nevű olvasónk, örömmel közüljük írását: A távoltartásról. - Mi a családon belüli erőszak egyetlen ellenszere?- Ha az asszony verhetetlen a konyhában.(balnavicc.blog.hu)  A családon belüli erőszak miatt…..