Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mihaly.kulcsar

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai teszt különleges, ilyen tesztalany nem terem minden bokorban. Magyarországon főleg, de még a világ többi országában is ritkaságnak számít a Xiaomi legújabb koncepció készüléke, a Mi Mix, ami az okostelefonok jövőjét képviseli egy személyben. Éppen ezért nagyon örülök, hogy sikerült szereznünk…..
mihaly.kulcsar 2016.12.27 13:27:48
@mihaly.kulcsar: *2év HELYETT
mihaly.kulcsar 2016.12.28 10:53:26
mihaly.kulcsar 2016.12.29 11:58:21
@okostojas007: 2x 20e LTP + nyugdíjmegtakarítas már nagyon szép teljesítmény, bárcsak mindenkinek lenne ennyi.

Én viszont vigyázok mindenemre. Nem csapkodom, és van rajta fólia és tok is (diszkrét-vékony-átlátszó, ami nem "rondítja"), így amior újra cserélem, jó áron el tudom adni, még szinte újszerű állapotban.
Olvasom Lánczi Andrásnak, a kormányközeli Századvég alapítójának, a Corvinus Egyetem rekorának interjúját a HVG-ben. A beszélgetés a lap csütörtöki számában jelent meg, a portálon tegnap délután óta olvasható. S, akárhogy keresgélek a hírek közt, sehol sem látom, hogy közintézmények, vagy…..
mihaly.kulcsar 2016.05.16 12:48:13
"Minden csak nézőpont kérdése!"

A kormany feladata, hogy az ot megvalaszto nepet szolgalja. Ez teny. A kormany lop. Ez is teny. De ki az idiota? Aki szazmilliardokat lop mert megteheti, vagy aki megvalasztotta oket?

Tovabb boncolgatva: az lop, aki elvesz valamit ami nem az o tulajdona. A hitelszerzodes miben mas? Elveszed az autot/hazat/tevet, ami nem a te tulajdonod, es cserebe kifizeted 2-3-5-szoros aron, ONKENT ES DALOLVA! "Lopsz", es tobbszorosen megfizeted az arat. Nos, ugyanez lesz a mostani kormanyzas kovetkezmenye is: lopnak, es kenytelenek lesznek megfizetni ennek az arat, egy "alsobb rendu", leszakado, pocsekul teljesito, fejlodesre es innovaciora keptelen tarsadalom formajaban.

Nem a politikaval van baj, es nem a politikusokkal, azok a vilagon ugyanazt csinaljak mindenhol: elnek a hatalmi poziciojukbol fakado lehetosegekkel. A politika 4 evente valtozik, kotelezoen, de a politikusokat megvalaszto tarsadalom ugyanaz marad: magat halalra zabalo (a modern tarsadalmak lakoinak 60-70%-a el van hizva mint egy diszno!), alkoholista (kb 10%), motivalatlan, tanulatlan, lusta, befolyasolhato, onallo gondolkodasra keptelen, allandoan mast hibaztato, orokosen elegedetlenkedoen frocsogo konzumidiotak gyulekezete! Na ez a baj, nem a politika...

Majd ha az orszag tele lesz tevezes helyett olvaso es onmagat kepezo, min. 1-2 idegen nyelvet beszelo, napi 5-10percet tornazo, onmagat nem elkepeszto deviza- es providenthitelekkel ellehetetlenito hanem megtakarito, egymast nem kopkodo hanem segito allampolgarokkal, na akkor lesz majd barmifele valodi valtozas...