Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hollie

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nagycsaládos anyuka sajátos nyomozói módszerről számolt be a Zugügyvédnek. Fenyegetőző rendőrök, szülő nélkül megtartott házkutatás, halálra rémisztett gyerekek. Mindez egy talált mobiltelefon miatt  Kedves Zugügyvéd! A következő tanulságos…..
hollie 2006.10.14 23:39:16
Kicsit alatamasztando az anyukat, megosztom tanulsagos torteneteinket:

1. tortenet
Ellopott biciklijeinket (orzott parkolobol) megvetelre visszakinaltak. Futas a rendororsre, jojjon velunk valaki. Az ugyintezo valasza (miutan vegighallgatott): nincs ugyfelfogadas, keressunk az utcan egy jarort, ot kerjuk meg. IX. ker.

2. tortenet
Nevelt fiam hazajon, a kapun tul utanakopogtatnak, botor modon kaput nyit. A ket kapucnis pofa a telefonjat keri, nem adja. Kap a szeme ala, utana igen. A szomszed parkolohaz kameraja altal rogzitett kazettan lathatoak az elkovetok. Kazetta kesobb a rendorsegrol "eltunik". Ugy lezarva. IX. ker.

3. tortenet
Corvin mozinal nevelt fiaim telefonjat "elkeri" egy nemzetisegu szarmazasu fiu. Odaadjak, de a rablasi ugyekben kimuvelt fiam rendorjarort keres es talal, az elkoveto fel oran belul elokerul, telefont visszakapjak. VIII. ker.

4. tortenet
Mi last minute Korfun nyaralunk, erettsegizo nevelt fiam otthon marad. Occse megszokik edesanyjatol, aki rendort kialt, majd megjelenik a lakasunknal (a bolond fiuk beengedik), megfelelmlites, fenyegetozes - bar edesanyjuk jelenleteben, ez ugye igy szabalyos? Telefonon kerjuk ugyved baratunkat nezne mar meg, hogy ki volt ez a jotet lelek es milyen alapon intezkedett. Jegyzokonyv nuku, gyerekek biztos almodtak, kisebbik kozben alvajarva hazament. IX. ker.

De en vagyok a hibas! Mar keresem a VIII. keruleti lakast, hogy atkoltozzunk a kanaanba. :o)

Viszont en - ha tudnam - kitepnem az intezkedo rendor szivet. :o) Bar hazarohanni nehez lett volna.