Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horváth Gyöngyi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádom a hazai dizájnerek munkásságát, rengeteg tehetséges tervezővel találkozom, akik közül most Lengyel Zsuzsinak a legújabb kollekcióját szeretném Nektek bemutatni! Zsuzsi színes variálható táskái immár negyedik éve visznek színt és lüktetést a divatéletbe. Ikonikus…..
Horváth Gyöngyi 2015.10.23 11:17:49
www.lengyelzsuzsi.hu/taskak/click-4 Gyönyörű táskák,eszméletlen szépek :)
Az Allee Bevásárlóközpontban sétálgattam, amikor megpillantottam, egy nagyon dizájnos és színes standot a Marcha Ballerina-t, ahol stílusosan sorakoztak a szebbnél szebb balerina cipők! Nem is tétlenkedtem sokat, gyorsan elkezdtem próbálgatni őket. Egyik szebb volt, mint a másik,…..
Megérkezett a jóidő, ami azt jelenti, hogy itt az ideje beszerezned a tökéletes fürdőruhádat a nyári szezonra. Szerencsére én tűzközelben vagyok és a sajtóanyagokból már össze is válogattam a kedvenceimet, amiből most a TRIUMPH legújabb modelljeit szeretném Nektek…..
Horváth Gyöngyi 2014.05.28 12:58:26
Már többször említettem Nektek, hogy én szenvedélyes ékszergyűjtő vagyok, ezért Veletek is szeretném megosztani a rajongásomat. A Silver Islands Buda ékszer szigete is azokat a Hölgyeket várja, akik szeretik a stílusos és mutatós ékszereket, órákat, charmokat. Ezek olyan…..
Horváth Gyöngyi 2014.04.23 14:09:22
Az ICE Watch óra 2007–ben egy szempillantás alatt fogalommá vált a nemzetközi óra és divat világban. A merész Belga designer csapat a szürke hétköznapok stílusát törte meg azzal, hogy a már megszokott óradivatot hátrahagyva, szinte a szivárvány minden színében pompázó…..
Horváth Gyöngyi 2014.04.07 19:54:25
Nemsokára megérkezik a jóidő és eljön az ideje, amikor átpakolhatjuk a téli és a nyári ruháinkat! Én ilyenkor mindig hagyok magamnak időt a szelektálásra és nagynehezen sikerül is megszabadulnom 1-2 féltve őrzött kincsemtől, amik már évek óta nem voltak rajtam! Ez a…..
Kedves Háziasszonyok, eljött az ideje, hogy a bevásárlás ne egy macerás és körülményes napi teendőnk legyen, hanem egy divatos, praktikus és örömteli szórakozás! Nemcsak rábukkantam a REISENTHEL márkára és zseniális táskáira, hanem igen gyorsan hű rajongója is lettem minden…..
Horváth Gyöngyi 2014.02.06 15:46:29
www.trend-design.hu/shopper-e1-508 nagyon szuper az oldal :)
Nagyon megőrültem, mikor a Kérastase sajtótájékoztatóján bemutatták a legújabb terméküket, mely egy általam is tapasztalt problémára nyújt megoldást, miszerint kifejlesztettek egy olyan termékcsaládot, mely új védőpajzsa lehet hajkoronánknak! :) Hajunk táplálása és az…..
Horváth Gyöngyi 2014.01.23 11:04:46
Rengeteg szuper ajándékcsomaggal találkozom és remélem Nektek is hasznos ötletekkel tudok szolgálni ezáltal!  Egy krémdezodor kapcsán ismerkedtem meg a z Olivia Natural termékeivel, melyet a mai napig használok és nagyon szeretem! A márkáról és a termékeiről érdemes…..
Horváth Gyöngyi 2013.12.16 15:21:36
Ugye drága Hölgyeim Ti is úgy gondoljátok, hogy karácsonykor, az öröm, az ajándékozás pillanatai lehetőséget adnak rá, hogy a tökéletes kiegészítőben fejezzük ki a stílusunkat és mi is ékszerként ragyogjunk az ünnepi hangulatban! A Swarovski kollekciója minden nő…..
Horváth Gyöngyi 2013.12.11 15:13:06
Ismerkedj meg a Dove, a Rexona és az AXE karácsonyi csomagjaival, melyek tökéletes és praktikus kiegészítői lesznek a karácsonyfádnak! Gondold át, hogy milyen stílusú a kiválasztott személy és lepd meg a számára legmegfelelőbb! Klasszikus A Dove Purely Pampering bőrtápláló…..
Horváth Gyöngyi 2013.12.10 13:05:24
Kedves olvasók! Nyolc magyar divatblog nyolc kicsi Jézuskája elhozza Nektek minden fashionista álom karácsonyát!  A játék végére közületek valaki egy 80.000 ft értékű vásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb, amit az általa kiválasztott ruházati üzletben kedvenc…..
Horváth Gyöngyi 2013.12.08 19:18:49
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok Vele, de nekem a hajvágás egy kuriózumnak számít, nemcsak azért, mert olyan, mintha újjászületnék, hanem azért is, mert nehezen tudok elszakadni a már megszokott hajhosszomtól és fazonomtól! A Toni&Guy termékei és szakemberei minden szempontból a…..