Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Walter Melone

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy közeledik az év vége, a vitorlázórepülő pilótáknak is eljön a 2014-es szezon zárása… ha pedig valaminek vége lesz, azt mindig próbáljuk kicsit összesíteni, mérlegelni a megtörtént dolgokat. Szívesen gondolok vissza a sok örömre, az izgalommal, meglepetésekkel teli…..
Múlt héten a kedvenc modern sorozat főcímeket gyűjtöttem össze és már akkor többen jelezték, hogy szép, szép, de mi van a híres magyar főcímekkel, mint a Moho Sapiens Angyalbőrben slágere vagy éppen a Szomszédok klasszikus befutója. Megvannak, és most itt is sorakoznak azonnal,…..
Walter Melone 2014.05.29 07:43:21
Belsőség Heti merítés 2014.04.27 10:19:11
A funkcionalitás élménye, de már nem a régi a Volvo A másik dolog a szétrohadt klíma, amire mondhatná, hogy télen hozták az autót, akkor nem klímáznak, de ezt meleg motornál lehet tesztelni - én sem tettem meg, így most vihetem klímaszervizbe a fent említett…..
Nyitott ajtóval hagyta a kereszteződés közepén autóját, hogy a beszóló kerékpáros után rohanjon, egy sofőr a XI. kerületben, a Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében. Az E-tanu blog szerint a személygépkocsi az Etele útról kanyarodott balra a Fehérvári útra,…..
Szeretném, ha az év első bejegyzése* kicsit más lenne, mint a megszokott, úgyhogy nem villamosokról, és nem is az esti Budapestről lesz szó, de még repülőgép és Doctor Who se lesz benne. Megírásában kicsit korlátozott, hogy se az orgonákhoz nem értek, se a bejegyzés témáját…..
Mivel a szőrmeipar is nagyon nagy téma így az erről szóló bejegyzést kettébontottam. Az 1. részben  a kanadai, észak-amerikai illetve kínai szőrmetermelésről írtam, ami itt található. A 2. részben az európai és a magyarországi szőrmeipart igyekszem bemutatni.…..