Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Markov

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban az elmúltnyolcévezésre, csináltunk mi egy videót, ma pedig a Bajnai Gordonozásra találtunk egy másikat. A Fidesz zseniális abban, hogy számtalanszor elmondott mondatokat éget be a közbeszédbe, de ez nagyon veszélyes, mert a kritikátlansághoz, és az értelmes beszéd…..
   Az Army of Lovers együttes tagjainak öltözve végigvonultunk ma a Meleg Méltóság Menetén. Láttunk egy csomó fiút, lányt, meg a kettő közötti mindenféle átmenetet, de semmi durvábbat annál, ami nap mint nap megfigyelhető a Gödörnél. Egyetlen sokkoló élményben…..
Cherique Facrote Inari 2009.08.09 07:48:00
7:30 Bálint ébresztője megszólal. Bálint és Misi frissen pattant ki az ágyból, míg Balázs és én próbáltunk tovább aludni, büntetésünk trance bömböltetése volt.9:00 Mindenki útra kész, a fizetéssel kisebb gondok akadnak, mivel nincs kinek adni a pénzt, végül rövid…..
Begördült az első belga busz Budapestre. A nyár folyamán még 31 társa követi. Éjszaka megérkezett az első használt csuklós Belgiumból, értesültünk a BKV közleményéből. A közlekedési cég képeket is küldött, ezek lentebb láthatók. A korszerű, alacsony padlós jármű…..
A magyar válogatott szokás szerint megint helytállt egy jóval erősebb csapattal szemben. A világbajnok- és világranglista-vezető oroszok négy góllal győztek le bennünket a svájci Sierre-ben, a vb előtti utolsó edzőmeccs eredménye biztatónak tűnik a torna előtt. Az ellenfél…..
Vajon mit gondol száz év múlva a budapesti lakos korunkról, ha jópofa szlovák divatpormaszkjában, és selyemfényű kínai saválló ruházatában végigsétál a Millennium városközpont mellett? Demján Sándor ugyanis nem egyszerű megaberuházásnak szánta a Lágymányosi  és a…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Markov 2009.03.25 10:55:40
Mr. Wilson, a skót postás egy elárvult vidrakölyköt vett fel az autópályán.A kölyökvidra gyengének és ijedtek tűnt, de a jószívű postás melegen tartotta, és megetette, írja a BBC. „Először a táskámba tettem, az kellőképpen melegen tartotta.” - számolt be Mr…..
Markov 2009.01.31 00:47:30
Nyolc gól különbséggel győzte le Magyarország A csoportos csapata Szerbia divízió 2-es válogatottját. Az első lépést ezzel megtettük a Vancouver felé vezető úton, de nem kérdés, hogy ez volt a lehető legkönnyebb.A magyarok úgy kezdték a meccset, mintha semmit sem akarnának a…..
Markov 2008.11.07 23:17:45
A Fővárosi Állatkert két legifjabb leopárdja, Csenge és Csiú szeptember 26-án születtek, de csak a napokban kerülhetett sor az aprócska nagymacskák kézbevételére, Csezi nevű anyukájuk ugyanis senkit nem enged közel a kölykökhöz. Ám most a féreghajtás és az azonosító chipek…..
Markov 2008.10.21 17:07:29
19 évesen elhunyt az orosz jégkorong legígéretesebb játékosainak egyike. Alekszej Cserepanov, az Avangard Omszk csatára a Vityaz Csehov elleni KHL-mérkőzés utolsó harmadában lett rosszul, kórházba szállították, de már nem tudtak rajta segíteni. A fiatal támadót sokan…..
Markov 2008.10.14 14:49:01
Tibortól kaptuk. Bezárták a József Attila lakótelepen működő Lengyel Gyula Kereskedelmi Szakközépiskolát. Kevesen tudják, de ez volt az ország legrégebbi kereskedelmi iskolája. A tanárok és a diákok mindent megtettek a suli megmentéséért. Volt gyertyás demonstráció,…..
A képet Mátraszőlősről kaptuk.Nagy lehet a baj ha már ott is bezárják az általános iskolát, ahol a körzet MSZP-s országgyűlési képviselője, Juhász Gábor lakik...
Nemrég a tulajdonomba került az Ezermester című újság 1965-ös évi magazinjainak összessége köttetve. Az egész „könyv” tele van érdekességekkel, frappáns találmányokkal, ötletes megoldásokkal, hétköznapi eszközökkel, Az 1965/9-ik szám olyan címlapot közölt,…..
A magyar szövetség vezetői úgy döntöttek, a jövőben a válogatott mezein a Hungary felirat helyett Magyarország szerepel. Ez egybevág olvasóink felvetéseivel/igényeivel. Az A csoportban legjobbjaink Nike-mezekben fognak feszíteni, az ifik és a juniorok az eddig megszokott márkát,…..
Markov 2008.05.23 13:01:02
Remélem, a Dallas Stars játékosa leszek az NHL-ben – mondta a Jégkorongblognak adott nagyinterjújában a nagy lehetőség kapujában álló Vas János. Ha terve sikerülne, ő lenne az első magyar, aki koronghoz jut a világ legjobb bajnokságában. Ez a szélesebb…..
Részletesen beszámoltunk a minap Chris Simon bűncselekményéről és bűnhődéséről egyaránt. Mindazonáltal a tsn.ca mintegy a kedvünkért összeszedte a National Hockey League történetének leghosszabb eltiltásait. Látszik, hogy az organizátorok egyre keményebben büntetnek,…..