Regisztráció Blogot indítok
Adatok
foenx

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Lili meg a módi   Luna gyakran kapott ihletet Lili tündér történeteiből. A képen látható óra meséjét hallgassátok úgy, ahogy ő mondta el nekem. „Sose gondoltam volna, hogy a tündérek is divatoznak, pláne azt nem, hogy néha milyen bolond módon! Képzeld el, egyszer Lili késő délután…..
Fagyálló vagy sem?   A bonsait nevelők egyik igen sarkalatos problémája a kerámia tálakkal kapcsolatban, hogy fagyállóak e vagy sem.   Kültéri bonsaioknak a téli viszontagságokat is ki kell állnia ahhoz, hogy minél közelebb legyen a természetes növekedéshez, a növény eredeti…..
 Beszélgessünk még egy kicsit az év színéről!   Mint már előzőleg írtam, a Panton cég erre az évre az ultra-viola színt hozta ki az idei vezető színnek. Na de nem csak ők vannak ám a palettán! Az amerikai Sherwin-Williams festékgyártó cég az Oceanside színt nevezte meg 2018 trendi színének.…..
Nem könnyű kijelenteni, hogy ez vagy az ennek az évnek a hivatalos színe, hiszen ezt a meghatározást néhány vezető festékgyár adja meg évente, ám ezek nem egyeztetnek egymással, így több "év színe" van idén is. A Pantone egy nálunk is eléggé ismert cég, különösen a nyomdászok és lakberendezők…..
      Hogy mit veszel fel, milyen színeket hordasz, az csak egy-egy napodat tudja meghatározni. De amibe haza mész, az hónapok, évek hangulatát, életérzését dönti el! Jogos tehát, ha valaki odafigyel a lakása berendezésére. A színek, az anyagok, a tárgyak, formák mind-mind képesek erősen hatni…..
Ha úgy gondolsz magadra, mint egy átlagos emberre, akkor szeretettel kérlek, hogy ne vesztegesd az idődet ezen az oldalon; nem neked szól! Ha azt gondolod, hogy nincs még egy pont olyan ember, mint te, és a hibáiddal együtt egyedi és különleges vagy, akkor maradj, kérlek, és beszélgessünk,…..
Kerámiával foglalkozom egy ideje.Tálak, bögrék, vázák, szappantartók születnek vagy a tündérek, vagy az éjfekete, vagy a türkizkék ihletésére. Főleg egyedi darabokat készítek, mert a szériákra ott vannak a gépek; nem vágyom velük versenyre kelni. A kerámia kapcsán a miértekről és a hogyanokról…..
Hát mostanában nem nagyon találtam el ide. Kicsit furcsa még nekem a blogírás, mert szövegelni elég jól tudok (állítólag) de írásban nagyon más. De összekapom magam, remélem, hasznos lesz, amit írok. :) Szóval, az első vevő után egyhamar nem jött másik. Pedig közben…..
  „ A képzelet fontosabb, mint a tudás. A tudás véges. A képzelet felöleli az egész világot.” A. Einstein KINEK  AJÁNLOM? Neked, ha vannak megoldandó gondjaid, és sikeresen szeretnéd legyőzni őket, Neked, ha néha/sokszor a depresszióval küzdesz, Neked,…..