Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalla Tünde

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én októberben felkerestem Marcus mágust, bevallom nem fűztem hozzá sok reményt, mert már voltam egy-két jósnál. Kellemes csalódás volt amikor, a Bp.tv-ből már ismerős arc nyitott kaput, de kedvesség volt az arcán, jó ez nem minden és úgy voltam vele, hogy akkor meghallgatom…..
Kalla Tünde 2016.02.23 16:34:25
@Péter Novák: Üdvözlöm! Tudna nekem abban segíteni, hogy hol lehet bejelentkezni MARCUS Úrhoz?
Nem tudom az elérhetőségét.
Üdv: Tünde
A boncolási jegyzőkönyv a halál okaként gócos tüdőgyulladást nevezett meg. Ez lehet, hogy így van, ugyanakkor bennem továbbra is ott a kétely, az alapján amit mondott az intenzíves orvos, meg a lázlapon szereplő hiányosságot miatt. Tisztelt Praxis olvasók!   Én is szeretném megosztani egy…..
Kalla Tünde 2016.02.21 17:36:50
@alprazolam: Tisztelt Dr! Ugye Ön sem gondolta komolyan, hogy bármilyen kártérítést is kaphatna a család! Mindenki tudja az orvosok összefognak, és mikor Igazságügyi szakvélemény készül akkor ott megvédik az orvosokat. Tudom, hogy így van mindent megmagyaráznak mellébeszélnek. Különben meg azok az orvosok akik nem lelkiismeretesen végzik a munkájukat NEM ÉRTEM MIÉRT CSINÁLJÁK? A beteg rá-van utalva az orvos tudására az ÉLETÜNK AZ ORVOSOK KEZÉBEN VAN! Szörnyű ma egy ember élet nem számít! Azt is tudom nagyok sok jó orvos van nálunk, de sajnos 60%-a nem orvoshoz méltóan dolgozik. Igen a kormány hibája, mert teljesen tönkre tette az gyógyítást.
Felháborító, hogy Magyarországon az orvosok nagy része egy felelőtlen pöffeszkedő IQ- nulla, aki emberek ezreit teszi tönkre a téves diagnózisaival! Kedves Praxis blog!   Édesanyám hamarabb halt meg, mint kellett volna, mert Dipankrint szedetett vele a helyi kardiológus. Ő ügyelt…..
Kalla Tünde 2014.10.20 11:42:26
@zunuke: OKÉ LEÍROM MIKOR HOL VOLT A GYEREKEM UTOLSÓ 30 NAPBAN:
07 hó 22-29-ig Erdélyben volt (de ez kiesik a lappangási idő alól)
08 hó 01-21-ig nálunk a kórházban volt gyakorlaton
08 hó 04-én Kecskemét repülőnapon volt
08 hó 10-én a póninkat mosta meg, de nem először csinálta
08 hó 17-én (40 fok meleg volt) Mikepércsre megy mérkőzésre
Jön az utolsó 2 hét amikor a vírus lappangási ideje van , de már ezen a héten fáradékonyabb volt.
08 hó 19-én megnyírt egy piszkos kutyát ( mi arra gondoltunk annak a szőrén volt a vírus, és így lélegezte be.
08 hó 26-27-én magas lázzal kezdődött.
Igen mindenről tájékoztatva lett a kezelőorvos.
Hát nem hiszem bárki megmondaná utólag, hogy hol kapta el a vírust.
08 hónapban csak Magyarországon volt.
Kalla Tünde 2014.10.20 19:11:37
@zünüke: A nővér azt mondta Krisztinának jöjjenek vissza délután, mert akkor másik orvos lesz, ÉS NEM ELÉG NEKI 1 INFÚZIÓ. Én nem voltam ott, ha ott voltam volna én biztosan nem hagytam volna szó nélkül. NEM NEVETSÉGES CSAK EGY VÉRVÉTEL!
Kalla Tünde 2014.10.22 19:28:07
@neduddki21: Üdvözlök mindenkit! II. részt hamarosan ki lesz téve, de át kell mindent gondolnom mit miért is írok! Először is szeretnék minden orvostól elnézést kérni, mert tudom Magyarországon több a becsületes, jó orvos mint amilyen volt az XY. doki .
A gyerekemnek a veséjét támadta meg a vírus NEM a tüdejét. Sok minden bánt, de már tiszta fejjel gondolkodom. Ezt a tragédiát 1 év után csak úgy tudom feldolgozni, hogy hosszú útra ment Krisztina, és nem tud haza jönni, majd csak én tudok utána menni :'(
MÁS MÉDIUM (ÚJSÁG) NEM VEHETI ÁT A CIKKET! (ami Krisztináról ide van kitéve a praxis blog oldalra)