Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andrasxp

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baaad Movies Baaad Minis - Carrie 2014.11.27 14:58:32
Igen, tudom, hogy már nagyon unjátok a miniket, és ígérem, ez volt az utolsó (legalábbis az évadkezdésig). A következő már a 9. évad első része lesz, nem is annyira sokára! Addig viszont íme a Carrie rövid bemutatója. A remake-é, természetesen. ..
  ..
Baaad Movies Baaad Minis - Poolboy 2014.04.02 08:48:37
  ..
andrasxp 2014.04.02 18:50:17
Jó régen volt új bejegyzés a blogon, ezért mindenkitől elnézést kérünk. A dolog oka kettős: egyrészt a mindennapjaim eléggé besűrűsödtek az utóbbi két hétben, így kevesebb időm volt a bloggal foglalkozni, másrészt pedig belefogtam abba a videóba, amit már nagyon régóta…..
andrasxp 2014.03.15 19:17:35
@BlackSheep89:
Besztof:Alien és prométeusz
Kíváncsi lennék a véleményedre a filmekről. Én midegyiket szeretem,sőt mg az Avp1 - et is-a kettest évente egyszer megnézem és mindig meggyőződök róla , hogy nagyon szar-.
Az első és második Alien részt féltem megnézni mert 1.Állítólag az első marhailyesztő,2.ugyebár elég régiek már és féltem ,hogy mai szemmel már gagyi.De filmnézés közben lenyűgözött a filmek modernsége-1.részben az űrhajók elképesztően modern ábrázolása,2.részben a xeno királynő és az első jelenetben a lézerszkennersugárszerű dolog.Az elsőben az ember tényleg izgul , mert a film nem árulja el hogy ki a főszereplő és a többit is ugyanúgy bemutatja mint Ripleyt.A második pedig nagyon akciódús,helyenként feszült és az anya lánya szál is nagyon jól működik.A harmadik nkem nem túlságosan tetszett a színvilága és a főbb szereplők felesleges halála miatt.Tavábbá zavart az új karakterek jellemtelensége,az egyetlen szimpatikus karakter az elején kidöglik.Ellemben nagyon jó a hangulata, a zenéje és a fő történetszál.A negyedik nekem kifejezetten tetszett,bár a történet szörnyen erőltetett és hiányzott a második rész Ripley-je.Ellenben ez a rész nagyon jól kihasználja az új történetszálat és a végén levő dög arckifejezésén látszik az elárultság.Nem is beszélve magáról a xenomorfról,ami egyszerűen valami zseniális.Nem tudom pontosan,hogy miért-lehet azért mert visszafelé néztem a filmeket az Avp-vel kezdve-,de nem tudok félni egyik Alien filmtől sem,pedig csak 13 vagyok.Szóval egy szó mint száz:Besztof:Alien és Prometheus
Kezembe veszem a márciusi Vox-ot, lapozgatom, lapozgatom, és a kritikák között egyszercsak megakad a szemem az "Asylum stúdió" kifejezésen. Először nem hittem a szememnek, de aztán rá kellett jönnöm, hogy szó sincs tévedésről. Hölgyeim és Uraim! Íme, 2014-ben eljutottunk oda,…..
A mikrofon néha recseg a videó alatt. Ezért elnézést kérek. A filmért meg kérjenek az alkotók!   ..
andrasxp 2014.03.04 07:46:21
A videó ugyanolyan színvonalas mint az eddigiek.A mikrofonrecsegést észre sem lehet venni.Egyetértek zecskével a videóbevágások halksága ügyén - bár ez engem csak a természetvédős vámpíros szarban zavart-.Egyébként szerintem a te videóid a legjobbak,nem azért mert Sorter videói ne lennének ugyanolyan színvonalasak és viccesek-mert azok-,de neked valahogy jobb a hangod hozzá.Persze ez csak az én véleményem.
@damian9: "gyűjtenek pénzt a holnap történt kettőre"-minek arra pénzt gyűjteni?Előkapják a Nokia T100-as mobiljukat és azzal kameráznak,a "színészeket"pedig kifizetik aból ami épp a zsebükben van-hisz ennek a "filmnek" az a lényege ,hogy Kiszel Tünde meg a többiek tovább fényezzék az egójukat.
A film pedig nagyon szar.Az idegen űrhajók hihetelenül szarul vannak meganimálva.És magyarázza már meg valaki nekem,hogy MI A KIB_SZOTT K_RVA ANYJÁNAK A B_DÖS P_CSÁJÁT KERES VAN DAMME EBBEN A SZÉTK_RT SZ_RBAN?
  ..
andrasxp 2014.03.04 07:46:38
@Nemzeti blog. @mzac: A King of the Lost World című szart pedig a Jurrassic parkal és a King Kongal reklámozták.Legalább tudjuk.hogy épp melyik Blockbustert Asylumizálták.
A Minizsenik sorozat érdekessége, hogy mindkét része szerepel az IMDb 100 legrosszabb filmje listáján. Az előző évadban bemutatásra került a második epizód, és, mint az várható volt, az első résszel kapcsolatban is bőven lesz miről beszélni. ..
Baaad Movies Évzáró - 2013 2014.01.08 20:17:37
Remek év volt a tavalyi is, sok emlékezetes pillanattal, és viszonylag kevés pocsék filmmel. Bőven jutott helyezett minden listára, amiket lapozás után meg is nézhettek! A listákat - ahogy mindig - a 2013-ban Magyarországon moziban, vagy dvd-n bemutatott filmekből raktam össze,…..
Egy 2012-es horror, ami nagyon hangulatos darab is lehetett volna, de sajnos az első egy óra után minden eltelt perccel csak egyre mélyebbre ássa magát. ..
Baaad Movies Baaad Minis - Paranoia 2013.12.16 14:16:04
Egy új alrovatot kívánok indítani ezzel a bemutatóval. Minden más infó a videóban! ..
andrasxp 2013.12.21 22:58:32
@BlackSheep89: Jó kis ötlet ezek a rövidebb videók.A film tényleg sz_r.Amúgy mikorra várható az Asylum féle Világok harca vidi?
Ma két filmet is megtekintettünk a friss kínálatból, egy kiválót és egy kevésbé jól sikerültet. Hogy melyik melyik, azt megtudjátok ha megnézitek a videókat. Az X-men videó eléggé összecsapott lett, ennek az az oka, hogy 15 percen belül kellett beszélnünk, de a duplája is…..
andrasxp 2013.12.23 17:24:03
@Edemsz: nekem sem tetszett és kb a három negyedénél ki is kapcsoltam.
Én az Alien vs. Predatort se nem utáltam, se nem szerettem. Az mindenesetre tény, hogy nagyon jó volt az alapötlete, hiszen a filmtörténet két legrondább szörnyéről van szó, miért ne lenne klassz összeugrasztani őket!? Az első részben igazából két dolog volt, ami betett az összképnek: az egyik a…..
Íme a második, egyben befejező bemutató erről a borzasztóan félresikerült celluloid-szörnyetegről! ..
andrasxp 2013.12.21 22:58:57
@zecske: Én is imádtam az Alice-t.Már vagy tízszer láttam. Amúgy jó lett a vidi BlackSheep.
Ha minden jól megy, holnap - de van rá esély, hogy még ma este - felkerül Az utazó-kritika második része, de addig is íme a jövő év egyik nagy blockbuster-várományosának teljesen friss trailere, amiről csak éppen azt nem lehet eldönteni, hogy egy film, vagy egy videójáték…..