Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Levente Farkas

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A klasszikus felárazásos akció trükkjével operál az Aréna Plázában lévő Sportsdirect.com. Ráadásul a képek alapján szakmányban és nem sokat lacafacázva a…..
Levente Farkas 2016.08.13 10:50:46
@Arcade Macho: "Tecsko-nak" mi köze ahhoz, hogy a sörre kivetett különadót a heineken átruházza olyan módon a vevőkre, hogy csökkenti a termék mennyiséget annak érdekében hogy az ár ne emelkedjen? Chips-adónál ugyanez volt, nem emelkedett a chips-ek ára csak a tömege csökkent pár grammot. Ehhez az értékesítőnek semmi köze, a kiszerelést a gyártó tudja csak módosítani, nem a tescoban öntögetnek ki belőle 1 decit. Ezt nevezik burkolt áremelésnek. Nem fizetünk többet, csak kevesebbet fogyasztunk.
Szegény, szegény, baánlászló! Panaszkodik szegény, hogy bezzeg a Biodóm építése ellen senki nem tiltakozik. Nincsen egészen igaza, mert rajtam kívül is jó páran tiltakoznak, hiszen ugyanolyan törvénysértő az eljárás, mint a többi épület esetében. Ugyanúgy félre rúgja a főváros hosszú távú település…..
Levente Farkas 2016.07.27 00:50:02
@Garay Klára: Könyvet tudnék arról írni, hogyan tette szándékosan tönkre a nyereséges vidámparkot persányi, akkor még mint a vidámpark igazgatóságának az elnöke. De most csak a hűtlen kezelés fogalmát vetném fel. Én biztos nem rágalmazok, sokunk előtt történtek ezek az egyértelmű események. Csak minket nem támogatott annyi ember mert mi voltunk a "drága" vidámpark. Gondolom nem kell külön megemlítenem hogy a 200 milliós profitot(!) termelő vidámpark jegyárait ki emeltette indokolatlanul egyik évről a másikra rögtön a duplájára. Kik támogatták azokat az embereket akik csakúgy megjelentek és beharangozták a világ legolcsóbb és legmodernebb vidámparkját, persze utólag mindről kiderült, hogy 1-2 milliós jegyzett tőkével rendelkeznek. Az állatkert évekig ontotta a hazugságait a médiába, hogy a vidámpark így veszteséges meg úgy nem nyit ki jövőre és az önkormányzat hogy "tiltotta le" a vidámparkot a médiáról hogy még véletlenül se merje azt mondani hogy köszönjük megvagyunk.. Egyedül Facebook-on volt esélyünk, de ahogy a figyelem középpontjába kerültünk azonnal visszavonták a zárásra irányuló előterjesztést, ezt eljátszották háromszor, negyedszerre már senki nem vette komolyan a fenyegetést. Na akkor berakták 128ezredik napirendi pontba amikor már a kutya is csak oldalba hugyozza a városházát és szépen lesöpörték a vidámparkot. Említhetek még olyan mókás elemeket hogy a vidámparknak időnként nyújtott 100-200 milliós KÖLCSÖNT amit a vidámpark rendre mindig vissza is fizetett, hogyan állították be úgy, hogy abból az ostoba embereknek annyi ragadt meg a fejükben hogy "hát az az adófizetők pénze arra az elavult kopott szarra, mikor úgyis lesz egy modern csúcsszuper díznilend ami szinte ingyen lesz". Tehát kölcsön amit vissza is fizetett mindig a vidámpark. Soha egyetlen adófizető egyetlen forintjába sem került a vidámpark. Na de ezt jól elhintették, az ostobák benyelték, majd senki nem foglalkozott vele már utána, hogy a vidámpark bezárása után kezdték azzal, hogy az állatkert a megszerzett terület okán 160 millió ft VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁST kapott az várostól. Eltelt egy éve és kapott még 200 millió VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁST! A hosszúra nyúlt történet végére tennék egy rövidebb magyarázatot. A vidámpark bár teljes mértékben öngazdálkodó társaság volt, (hülyék kedvéért: saját maga fedezte a kiadásait a bevételeiből, NEM ADÓFORINTBÓL!) ettől függetlenül 100%-os önkormányzati tulajdonban volt. 25%-os önkormányzati tulajdonrész felett zárva vannak az eu-s perselyek. Költői kérdés: Melyik fekszik jobban a politikai elitnek? Szaros 100-200 millió profit amit visszaforgatnak fejlesztésre a vidámparkba, vagy 40-50 milliárd Ft eu-s támogatás amit az állatkert vehet fel az "óriásbuborékokra"? Kell ennél több magyarázat?
Őrület, kedd este egy fiatal srác kerékpárral ment le a mozgólépcsőn a prágai metró Můstek állomásában! Az extrém kirándulás nem sikerült tökéletesen, a kísérletező fiatalember végül kórházban kötött ki. Mázli, hogy a mutatvány során más nem sérült meg. A…..
Levente Farkas 2013.12.02 10:10:24
@Hajdú Peter: www.youtube.com/watch?v=Z6Xkfg2pOUY

Lendületesen kell menni és szinte elrepül a fokok felett.
Levente Farkas 2013.12.02 10:10:46