Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Banoss Dorina

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt nem teljesen értem, hogy Zsófiáék miért egy közvetítőn keresztül kerestettek maguknak hétvégére szállodát, ahogy azt sem, hogy ha már megvolt a cím, miért nem csekkolták a neten indulás előtt, de biztosan megvolt minderre az okuk, akárhogy is: a penészes matrac sehány csillag esetén sem lehet…..
Banoss Dorina 2017.06.09 22:15:17
@Sipovicsné Zahedli Krisztina: Részben. Penészes matrac egy csillagtalan hotelben sem normális.
A Pap-teszt, azaz a méhnyakrák kiszűrésére szolgáló vizsgálat, egy kellemetlen „beavatkozás“, de köztudott, hogy a szűrés életet menthet. Posztunkban öt gyakori tévhitet veszünk sorra, melyeket a rákszűréshez kötünk. A méhnyakrák 15-20 év alatt alakul ki, így bőven…..
Banoss Dorina 2016.02.09 12:01:53
Mi a helyzet akkor, amikor egy pár egyik fele úgy érzi, mindenképpen menne, kipróbálná magát külföldön, míg a másiknak nem akarózik útra kelni? Átvészelhet-e egy kapcsolat egy ilyen próbatételt, vagy ilyenkor kódolva van a szakítás? Egyebek mellett ezek a kérdések és egy…..
Banoss Dorina 2015.11.28 18:46:35
Az orvostörténelemben akadnak példák, amikor valaki egy bizonyos betegség leírásáért, vagy egy beavatkozás elvégzéséről vált híressé, holott valójában, korábban valaki más már ezt megtette helyette. Egyes betegségeket ezért tévesen olyanokról neveztek el, akiknek nem sok…..
Rég elmúltak már azok az idők, amikor egy árusító automatából csak csokit, mogyorót és egyéb rágcsálnivalókat, valamint üdítőt lehetett kapni. Ma már egészen elvadult dolgokat is megvehetünk némi pénz bedobálásával, legyen az élő rák, gyógyszer vagy éppen használt (!)…..