Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lecsósmangó

7 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A választás a demokrácia ünnepe. A szerkesztőségek várják az országgyűlési választásokat, mert négyéves munkájuknak általában ez jelenti a fénypontját. Függetlenül a politikai viszonyoktól. Így lehettek ezzel a közmédia online munkatársai is, ha másért nem, azért, mert…..
Korai volt az öröm. A közmédia által működtetett hírportál, a hirado.hu címoldalára egy hete került fel az az általunk is idézett Tájékoztatás, amely szerint az olvasók türelmét kérik a 2013. november 5. előtti, nem migrált tartalmak visszaállításához. Az MTVA szóvivője…..
Jó hírünk van! Másfél nappal az után, hogy megjelent előző bejegyzésünk a közmédia korábbi internetes tartalmainak elérhetetlenségéről, illetve arról, hogy a hirado.hu oldalon csak 2013. november 5. utáni hírek olvashatóak, a híroldal reagált. Mégpedig az alábbi…..
Az internet egyik óriási előnye, és egyik lényege is, hogy meg lehet találni régi tartalmakat, és kutatni köztük. Számtalan érdekességre bukkanhat az ember, ha régi videókat, régi újságcikkeket, híreket vagy egyéb írásokat keres. A közeljövő várható nagyobb politikai…..
lecsósmangó 2014.01.05 21:55:09
@Trackers: "Hiába keresnénk azonban a közmédia jelenlegi webfelületein a legelső, netre tett videót, vagy a legelső hírt, vagy az első, neten meghallgatható rádióműsort, a múltból nem maradt semmi."

Hogy az archívumukban mi van, az szerintem irreleváns az internet szempontjából. Ezt te is beláthatod. A nagy gondom az, hogy a netről eltüntettek minden, november előtti tartalmat.

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Semmit nem adnak át a NAVÁ-nak, mert a NAVA is az MTVA tulajdonában álló Kft., ami az MTVA-tól teljesen elkülönülten rögzít minden műsort. Kötelespéldányként, mint ahogy a Széchényi Könyvtár kötelezően őriz elvileg minden nyomtatott kiadványból egy-egy példányt.
lecsósmangó 2014.01.05 21:57:14
Korábbi bejegyzésünkben már lerántottuk a leplet a közmédia próbálkozásáról, de az ünnepek alatt csendben mégis bekövetkezett, amit egy rossz viccnek lehetett hinni. Úgyszólván egyesítették a weblapokat, minden korábbi cím egyetlen helyre viszi a netpolgárokat: a mediaklikk.hu…..
lecsósmangó 2013.12.31 13:36:45
@lenoardo999: Nekem annyi szöveg mindenképp hiányzik, mint ami a Spektrum oldalán van. Legalább eligazítás szintjén. Ha belegondolsz, ennek a monstrumnak olyan sok csatornája van, hogy igazán elkelne valami tájékoztató infó is.

A közmédia internetoldala a közmédia médiaszolgáltatásának része, minthogy a közmédia maga egy médiaszolgáltató, és ezért a posztban a közmédia, mint médiaszolgáltató egyik médiaszolgáltatásáról, az internetes oldaláról van szó;)
lecsósmangó 2013.12.31 13:39:44
@lenoardo999: egyetértek. Bár szerintem a közmédia magasról tesz a látogatottsági adatokra, mint ahogy a nézettségiekre is. Tudom, nem a nézettség a lényeg, de azért mégsem lenne utolsó szempont.

Ha elérhetőek lennének a közmédia internetszolgáltatásának auditált adatai, érdekes lenne megnézni.

Ezek nem nyilvános adatok?:)))
A közmédia vadonatúj csatornával köszönti a karácsonyt. Elindította a régóta vágyott, az archívumra épülő legújabb tévéprogramját. Köszöntsük együtt az M3-at! Adjon az Isten Jó ideig csak monoszkóp-szerű ábrát adott a szerző által a Telekom hálózatán nézett új…..
Sikertelen kísérlet történt a közmédia új weblapjainak bevezetésére. Csak a véletlen arra tévedő netezők vehették észre, hogy valami nem stimmel az oldalakkal. Médiaklikk "Minden névválasztás üzenet" - mondta Pintér Dezső 1987. május 23-án reggel 7:50-kor, amikor a Magyar…..