Regisztráció Blogot indítok
Adatok
met13

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Láttunk már rotakapákat egymás ellen versenyezni, vicces és szórakoztató dolog. De az, amit a videón látunk már szinte ijesztő. Egy ilyen kétkerekű kistraktor, a mögé csatolt utánfutóval tökéletesen alkalmas arra, hogy mondjuk hússzal csettegjen az úton. De hogy a…..
Talán sokszor nem is tudatosítják, milyen életveszélyes helyzetet okoznak egy-egy manőverrel. És most kiderül, kinek volt először lézeres fényszórója. BMW vagy Audi? Az Égéstér 128. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Minden egyes nagy sportesemény (legyen az olimpia, vagy labdarúgó-vb) közeledtével állandósuló vita tárgya, hogy mi lesz a kifejezetten erre a pár hétre, egy hónapra elkészült beruházásokkal. Nos, a szarajevói, athéni (és még több más) példa is azt mutatja, a neheze csak a…..
Vajon mibe érdemes még most befektetni, hogy pár év múlva megtollasodjunk? Opel? Ford? BMW? Érdemes ezzel foglalkozni? Mindeközben lecsap a P-rendszámokra a NAV. Csak nem így kellene. Az Égéstér 118. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
met13 2014.05.08 18:30:05
@Rocko-:
Ha a Becsuletesnepperre akartak volna raszallni akkor szerintem a godolloi lehajtohoz alltak volna be....
Elismerték munkánkat, mi pedig betekintettünk a rendőrökébe és lelepleztük az öblítő-maffiát. Az Égéstér 111. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez.  ..
Rendszám van rajta, lehet használni! Egy frászt. Köhög, tüsszög a motor, nem lehet újraindítani, ha meleg, ráadásul kábé húsz lóerős. Ezek a restaurálás igazi mélypontjai, amikor kész az autó, a légy nem tud rászállni, mert seggre esik a fényezésen, amin még hajszálkarc…..